odbojka

SVAKA ČAST Odbojkašice Nedelišća pobijedile Zagrepčanke

Odbojkašice Nedelišća i četvrti put zaredom pobijedile su kod kuće rezultatom 3:2

OK NEDELIŠĆE ELTING – OK MEDVEŠČAK 3 : 2 (25:17, 24:26, 19:25, 25:22, 15:13)


Dvorana OŠ Sakcinski , gledatelja 100


Suci: Gerić (Macinec), Čorko (Varaždin)


Nedelišće: Herman, Mandir, Cmrečnjak, Sanda, Ana i Iva Novak, Baksa, Žižek, Treska, Hajdinjak, Barlović, Vidović, Novaković, Mesarić (trener Kirić)


Medveščak: Radeka, Perhat, Hundić, Čaklović, Tomić, Uroić, Malenica, Ivanović, Glavić, Antolović, Kovač (trener Rilović)

Odlično su krenule u utakmicu protiv favoriziranih Zagrepčanki. Prvi set je domaćima sve polazilo za rukom i set im je pripao sa 25:17. Nastavile su tako i u drugom setu u kojem su vodile 24:21. No u ključnim trenucima nisu uspjevale proći u napadu i gošće su poravnale. Treći set je dugo bio u egalu. Nedelišće je vodilo 16:15 ali je završnica uvjerljivo pripala Zagrepčankama. Sličan je bio i četvrti set.

Poravnato do 15:15. Poveo je Medveščak 20:16 i bio blizu pobjede. No ovaj put su Nedelišćanke bolje u završnici. U petom setu Zagrepčanke su vodile 10:8. Ali domaće su bile odlučne da dobiju susret, Cmrečnjak je prošla ključne lopte za vodstvo.

Na ruku Međimurkama je išlo to što su Zagrepčanke promašile zadnja dva servisa i utakmica završava 15:13 za Nedelišće Elting. Sada Nedelišćanke imaju skor 8-10 i četiri kola do kraja tri su pobjede prednosti ispred zone ispadanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije