SUPERLIGA

ODBOJKA Odbojkaši Centrometala pobjedom nad Marsoniom izborili ulazak u polufinale

Nakon pobjede u Slavonskom Brodu odbojkaši Centrometala dočekali su Marsoniu u Strahonincu

OKM CENTROMETAL – MOK MARSONIA 3 : 1 (25:13, 14:25, 25:22, 25:22)

dvorana OŠ Strahoninec, gledatelja 200


Suci: Tota, Tomas (oboje Rijeka)

Centrometal: Šućur, Lučić, Juras, Marko i Matej Martinko, Novak, Rendić, Marciuš, Stanković, Peterlin, Zelenika, Vuk, Radoš (trener Novak)

Marsonia: Bogdanović, Orešković, Grgić, Janković, Budim, Šokčević, Begić, Karačić, Mehić, Dakić, Kraljević, Kalanj (trener Živanović)

Bila je jedna netipična utakmica puna preokreta. Međimurci su krenuli silovito. Poveli su 5:0. Blok domaćih zaustavljao je sve napade Brođana. Na kraju seta na semaforu je pisalo 25:13. Početkom drugog seta potpuno druga priča. Na servis je došao Bogdanović.

Centrometal loš u prijemu i napadu i Marsonia vodi sa nestvarnih 11:0. Do kraja seta to su održali za 25:14. U trećem setu izjednačena igra, nitko ne stvara veću prednost. Tako je do 15:15. Tada Rendić dva puta prolazi u napadu i as servisom donosi 18:15. Marsonia sve vraća i vodi 22:21. Peterlin prolazi za poravnanje.

Kad je bilo najbitnije Mehić smečira u aut, Zelenika blokira Budima i za kraj Bodganović smečira van terena. U četvrtom setu poravnato do 7:7. Na servise Begića gosti rade seriju od pet poena. No Centrometal to stiže već kod 14:14. Zadnje vodstvo Brođani su imali kod 17:16. Iskusna domaća momčad po pravilu bolje odigrava završnicu. Imali su domaći 23:22, potom su prolascima u napadu utakmicu završili Zelenika i Peterlin.


Time je Centrometal osigurao polufinale doigravanja u kojem će igrati protiv zagrebačke Mladosti. Zbog Uskrsnih blagdana i reprezentativne stanke prva utakmica u Zagrebu na rasporedu je tek u utorak 16. travnja. Uzvrat će biti u petak 19. travnja u Strahonincu. Eventualna treća utakmica u nedjelju 21. travnja u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije