gimnastika

USPJEH NAŠE GIMNASTIČARKE Tijana Korent osigurala plasman na Europsko prvenstvo

Velike čestitke našoj Tijani Korent!

Nakon prošlogodišnjih izvanrednih rezultata i osvojenih medalja, 1. mjesto na SK u Bugarskoj (kada smo ponosno slušali Hrvatsku himnu), 1. mjesto na Državnom prvenstvu, 3. mjesto u Cro gym ligi – ukupno 2. mjesto na Svjetskoj rang ljestvici discipline preskok – naša gimnastičarka Tijana Korent je u subotu, 16. 3. 2024. god. u sportskom centru LUČKO, (gdje je održan kontrolni trening Ženske gimnastičke reprezentacije), ostvarila još jedan vrhunski rezultat, te osigurala plasman na Europsko prvenstvo koje će se održati od 02. – 5. 5. 2024. god. u Talijanskom gradu Riminiju.

Tijana je jedina naša gimnastičarka koje je ostvarila dva plasmana u finale Europskih prvenstava (Moskva, Mersin), te je nakon još niza nastupa na Svjetskim i Europskim prvenstvima, pred Tijanom novi izazov ulaska u još jedno finale Europskog prvenstva.

Uz kontrolni trening u SC LUČKO održano je i 3. kolo CRO GYM LIGE na kojem je Tijana svojim nastupom osvojila 1. mjesto.

– Velike čestitke Tijani, a kako je pred njom veoma zgusnut raspored i niz natjecanja od kojih je prvo već nastup na Svjetskom kupu u Osijeku, pa Europsko prvenstvo, te Svjetski kup u Kopru, želimo Tijani puno uspjeha, plasmana u finale i osvajanje barem jedne medalje – poručuju iz Gimnastičkog kluba Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije