prva rukometna liga

NOVA POBJEDA Rukometaši Čakovca pobijedili Đakovo, Premier liga sve bliže

Vito Horvat odlično je branio

ČAKOVEC – ĐAKOVO 26:22 (14:11)

ČAKOVEC – Dvorana Graditeljske škole. Gledatelja: 400. Suci: Matija Cingesar i Matej Pavlović (oba Varaždin).

ČAKOVEC: V. Horvat, Martinez, Hozjan (8), Friščić (5), Zadravec, Tkalčec (1), Kranjec, Sklepić, Vuković, Varošanec, Novaka, E. Horvat, Toplek, Tompić (10), Horvatić (2), Gorčanec. Trener: Josip Borković.

ĐAKOVO: Orlović (1), Jarčević (2), Mandarić (2), A. Carević, F. Carević (1), Klepo (3), Rinčić, Cickai (2), M. Goluža (3),Karalić, D. Goluža, Sivak, Vulić (7), Tribuljak (1). Trener: Damir Eklić.

Utakmica s koje će se pamtiti rezultat i očekivana, zaslužena pobjeda domaćih koja je prema viđenome trebala biti daleko uvjerljivija, propustili su realizirati niz povoljnih prilika za to. Gosti, mladi i kvalitetni sastav koristili su sve greške domaćih i to je osnovni razlog što su na kraju rezultatski dobro prošli.

Domaći su bolje zaigrali tek od 35. minute kada su im gosti opasno ugrozili vodstvo i došli na samo -2 razlike. Dobro je počeo braniti Vito Horvat, u napadu manje grešaka pa je pet minuta pred kraj bilo +7 (26:19). Nakon što su u igru ušli oni koji manje igraju, gosti su smanjili rezultat pa na kraju pobjeda sa „samo“ četiri razlike.

U idućem kolu slijedi susret u Sisku kod tamošnjeg istoimenog sastava, bit će to teško gostovanje nakon kojeg je u slučaju pobjede koju Čakovčani najavljuju Premier liga na ‘dohvat ruke“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije