16. KOLO

TREĆA LIGA SJEVER Poletu/SMNM pripao derbi kola!

U 16. kolu 3. HNL-sjever derbi kola odigran je u Svetom Martinu na Muri gdje je vodeći Polet ugostio drugoplasiranu Pitomaču

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

Gosti su poveli u 68. minuti pogotkom Matančića, da bi domaćin u 76. poravnao golom Barata, dok Patafta u dubokoj sudačkoj nadoknadi postiže pogodak vrijedan pobjede.

Dinamo je u Domašincu pobijedio Koprivnicu 2:0. Vodeći pogodak postigao je Petak u 23. minuti iz kaznenog udarca dok je Filip Novak u 67. minuti postigao pogodak za konačnih 2:0.

Rudar i Varteks u Murskom Središću odigrali su susret bez pobjednika 1:1. Gosti su poveli u 60. minuti golom Mikičića, da bi Ratajec u 85. minuti poravnao rezultat na krajnjih 1:1.

Graničar je u Virovitici poražen minimalnim rezultatom od 1:0 pogotkom Matjanića, ali je propustio realizirati nekoliko odličnih prilika.

Međimurje je izgubilo u Ludbregu u utakmici s Podravinom 2:1. Drk u 49. minuti dovodi Međimurje u vodstvo od 0:1, da bi domaćin u 78. minuti preko Sačera te u 90. Menezesa preokrenuo rezultat na konačnih 2:1.

Rezultati 16. kola:

NK Virovitica-Graničar 1:0, Rudar-Varteks 1:1, Podravina-Međimurje 2:1, Polet/SMNM-Pitomača 2:1, Dinamo/D-Koprivnica 2:0.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije