nogometna akademija međimurje

VELIKA FOTOGALERIJA Na 2. zimskom turniru za male nogometaše sudjelovalo 500 igrača i 51 ekipa

Čestitamo najboljim ekipama i pojedincima

U organizaciji Nogometne akademije Međimurje, 24.02. i 25.02.2024, održan je 2. zimski turnir za male nogometaše. Utakmice su se igrale u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu, a u dva dana snage su odmjerili i svoje nogometno umijeće pokazali nogometaši čak 51 ekipe.

Turnir je okupio više od 500 mladih nogometaša iz međimurskih klubova, iz klubova Varaždinske županije, Koprivničko – križevačke županije kao i iz Republike Mađarske. Nastupali su nogometaši rođeni 2014. godine (U10), 2015. godine (U9), 2016. godine (U8) i 2017.godine (U7).

Između devet ekipa koje su se natjecale u generaciji U10 prvo mjesto odnijeli su nogometaši Nogometne akademije Međimurje Čakovec, drugo mjesto nogometaši ŠN Pušćina – Savska Ves, treće mjesto nogometaši NK Ivančica, dok su četvrti bili nogometaši NK Varteksa. Najbolji pojedinci ove generacije bili su Dino Kovačić iz NA Međimurje kao najbolji strijelac, te Moris Taradi, kao najbolji golman također iz NA Međimurje Čakovec.

U generaciji U9 između 10 ekipa prvo mjesto pripalo je nogometašima Nogometne akademije Međimurje Čakovec, druga je bila ŠN Sveti Martin, treća ŠN Rudar Mursko Središće i četvrti NK Varteks. Najbolji pojedinci bili su Leon Jekić, kao najbolji strijelac iz ŠN Sveti Martin i Petar Štrlec, kao najbolji golman iz ekipe NK Varteks.

Generacija U8 okupila je 13 ekipa gdje je prvo mjesto odnijela ekipa NK Slaven Belupo, druga je bila ŠN Sveti Martin, treća ŠN Sloga Čakovec dok je četvrto mjesto pripalo ŠN Sveti Juraj. Kao najbolji pojedinci istaknuli su se Zrin Jakopić iz ŠN Sveti Martin kao najbolji golman i Jakov Petrović iz NK Slaven Belupo kao najbolji strijelac.

U najmlađoj generaciji koja je okupila čak 17 ekipa nogometaša rođenih 2017. godine i mlađih (U7) poredak je bio sljedeći: prvo mjesto osvojila je ŠN Sloga Čakovec, drugo mjesto pripalo je NA Međimurje Čakovec, treće mjesto ŠN Ivanovec – Štefanec dok je četvrto mjesto osvojila NK Podravina iz Ludbrega. Kao najbolji pojedinci proglašeni su Ivano Mihalic kao najbolji strijelac iz redova Nogometne akademije Međimurje i Borna Bakoš kao najbolji golman iz redova ŠN Sloga Čakovec. Sa zadovoljstvom napominjemo da su svi najmlađi nogometaši nagrađeni medaljama.

Utakmice su sudili licencirani suci Nogometnog saveza Međimurja dok je turnir protekao u pozitivnom ozračju, glasnom navijanju i druženju roditelja i malih nogometaša. Nogometna akademija Međimurje Čakovec zahvaljuje se svima koji su pomogli organizaciji i realizaciji, te sponzorima ovog 2. po redu malonogometnog turnira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije