stolni tenis

PREDSTAVLJALI REPREZENTACIJU HRVATSKE Matija Volf i Arien Kovačić odlični u Osijeku

Pokazanim talentom i potencijalom Matija Volf i Arien Kovačić pokazali su da postoji svijetla budućnost za stolni tenis u Mihovljanu

U Osijeku je održan prestižni Europe Youth Series na kojemu su se istaknuli Matija Volf i Arien Kovačić, dva iznimno talentirana stolnotenisača iz STK-a Mihovljan koji su predstavljali reprezentaciju Hrvatske.

U kategoriji U15 Matija Volf i Arien Kovačić su se suočili s jakom konkurencijom i pokazali svoje vještine i upornost na terenu. Njihov angažman na ovom natjecanju rezultirao je zapaženim postignućima.

Arien Kovačić zauzeo je izvanredno 4. mjesto u ekipnoj konkurenciji sa svojom ekipom, dok je Matija Volf ostvario odličan rezultat s osvojenim 8. mjestom također u ekipnoj konkurenciji sa svojom ekipom.

Ovaj iznimni uspjeh mihovljanskih stolnotenisača ne bi bio moguć bez podrške i vodstva trenera Nine Bujana koji je obnašao ulogu trenera člana stručnoga stožera u ovoj reprezentativnoj akciji. Njegovo stručno vođenje i podrška igračima su bili ključni faktori u postizanju ovih izvanrednih rezultata.

Pokazanim talentom i potencijalom Matija Volf i Arien Kovačić pokazali su da postoji svijetla budućnost za stolni tenis u Mihovljanu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije