superliga

NOVI POREDAK OKM Centrometal nakon poraza na 4. mjestu

Nakon neočekivanog poraza u srijedu odbojkaše Centrometala čekao je težak zadatak u Osijeku protiv konkurenta u borbi za prva tri mjesta

MOK MURSA-OSIJEK – OKM CENTROMETAL 3 : 1 (25:15, 25:15, 19:25, 25:22)

Dvorana Gradski vrt, gledatelja 200
Suci: Vedriš (Zagreb), Jurković (Sisak)

Mursa: Vuković, Ivančić, Đirlić, Giljanović, Šunjo, Škugor, Viloria Marquez, Šoš, Perilus, Verasto, Bečeheli, Marszalek, Dugančić, Busak Vidaković (trener Bogdanović)

Centrometal: Šućur, Lučić, Juras, Marko i Matej Martinko, Novak, Rendić, Jengić, Peterlin, Zelenika, Vuk, Radoš (trener Novak)

Nakon neočekivanog poraza u srijedu odbojkaše Centrometala čekao je težak zadatak u Osijeku protiv konkurenta u borbi za prva tri mjesta.

Mursa je bolje ušla u utakmicu. Poveli su domaći sa 8:4. Centrometal je to smanjio na 11:9. Ali nakon toga domaći su dominirali i sa 25:15 došli do prvog seta. U drugom setu slično. Centrometal je vodio 11:9. I nakon toga potpuno stao. Mursa je redala poen za poenom te opet sa 25:15 došla do 2:0 u setovima.
No Međimurci se nisu predali i u trećem setu su poveli 7:3. Mursa jer došla na minus jedan. Tada opet odlična serija gostiju za 18:13. Rutinski su to Centrometalovci odradili do kraja seta. Sa 25:19 došli su do smanjenja rezultata.

Povela je Mursa 6:2 u četvrtom setu. Poravnato je kod 9:9. Tada Centrometal prvo bježi na 14:9, pa na 18:12. U završnicu ulaze sa smanjenom prednošću od 21:18. I tada slijedi preokret. Stao je napad gostiju. Uz to dvije nepošteno dosuđene lopte od linijskih sudaca glavni suci su uvažili i Mursa vodi 22:21. To oni nisu propustili i sa 25:22 dolaze do pobjede od 3:1. Šteta, bili su Međimurci jako blizu barem petog seta.

Sada se Centrometal nalazi na četvrtom mjestu na tablici. Do kraja regularnog dijela lige ostala su još četiri kola. Nakon tri uzastopna poraza teško će do trećeg mjesta. A imaju veliku prednost da sačuvaju to četvrto mjesto. U subotu u Strahoninec dolazi drugoplasirana Ribola Kaštela. U srijedu iza toga opet teško gostovanje u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije