rukomet

UZBUDLJIVA UTAKMICA Čakovčani pobjedom ulaze u odlučujući dio prvenstva!

Čakovčani su očekivanom pobjedom, počeli odlučujući dio prvenstva

ČAKOVEC – NEXE II 37:28 (20:10)

ČAKOVEC – Dvorana Graditeljske škole. Gledatelja: 700. Suci: Dalibor Jurinović (Zadar) i Marko Mrvica (Biograd na moru).

ČAKOVEC: Hozjan (6), Friščić (3), Zadravec (6), Martinez, Tkalčec, Kranjec (1), V. Horvat, Novak (1), E. Horvat (1), Tompić (5), Horvatić (5), Sklepić (6), Vuković, Vincek (1), Varošanec (1),Goričanec (1). Trener: Josip Borković.
NEXE II: Cenić (19), Janeski(2), Mirković (1), Toplović, Fruk (1), Magličić (2), Abičić (2), Božić, Prištanac, Vukšić, Hromin (1), Serdar, Hrkač. Trener:Saša Barišić-Jaman.

mrk čakovec
MRK Čakovec

Čakovčani su očekivanom pobjedom počeli odlučujući dio prvenstva. Već nakon petnaestak minuta i vodstva 11:4 bilo je sve jasno oko konačnog pobjednika. Na kraju poluvremena bilo je visokih +10 (20:10), a odličnom igrom nastavljeno do sredina drugo poluvremena kada je bilo i visokih+15 (28:13). U tom dijelu susreta bilo je i mnogo lijepih i atraktivnih poteza i akcija, velik broj korektnih i za navijanje raspoloženih gledatelja bio je više nego zadovoljan. Iza toga kada su igrali oni koji manje igraju, bilo je nekoliko promašenih zicera u napadu, nekoliko nepotrebno primljenih golova što su gosti na čelu s Ognjenom Cenićem koji je postigao čak 19 golova iskoristili i na kraju smanjili konačni ishod za njih samo -9 razlike.

Gledatelje smo spomenuli, spominjemo i odlično, bez greške suđenje trenutno najboljeg hrvatskog sudačkog para i podatak da u idućem kolu Čakovčane čeka teško i zahtjevno gostovanje u Požegi. Nadamo se da će i dalje ostati neporaženi, tako da će već na početku odlučujućeg dijela prvenstva napraviti odličan posao.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije