1. kolo

GLOBETKA Sutra se održava popularna utrka, evo detalja

Uskoro počinje još jedna sezona Kros lige Globetka te donosimo nekoliko detalja vezanih za utrku koje nisu navedene u raspisu, radi bolje provedbe utrke, regularnosti rezultata i sigurnosti trkača

Sutra, 3. veljače u 14 sati počinje 1. kolo Globetke 2024.

UPUTE:

Prijave – kako bi se izbjegla gužva u prijavnom centru (crveni šator) koja je uobičajena na 1. kolu, uplate izvršite putem IBAN računa AK Međimurje: HR5423400091511265853. Prijavni centar bit će otvoren već od 13 sati pa dođite što prije.

Kalendari – Za sve trkače pripremljen je kalendar svih utrka i liga u Međimurju, kojeg možete preuzeti u prijavnom centru.

Startni brojevi – svi trkači koji su do sada koristili brojeve koriste iste brojeve i nije potrebno uzimati novi broj. Broj treba obavezno biti na prsima i pričvrćen zihericama kako bi ga suci lakše mogli zapisati u ciljnu listu. Organizator neće odgovarati za netočan poredak ili rezultate trkača koji se ne pridržavaju ovog pravila.
Rezultati će biti objavljeni na stranici akm.hr istog dana. U slučaju pogrešnih rezultata i plasmana, javite se na ivanjanusic@yahoo.com. Također na istu adresu javite i sve promjene vezane za pripadnost klubu, promjenu prebivališta ili veličinu majice.

Nagrade – na svakom kolu za prva tri mjesta na 3,6 i 7,8 km, muškarci i žene mogu konzumirati piće po izboru u kafiću Squash arene. Ovo vrijedi samo za taj dan i za prve tri osobe iz poretka.

Parkiranje – Organizatori mole da se što više koriste parkirališta Stadiona SRC Mladost i Streljane, te da se u slučaju parkiranja na Gradskim bazenima ne parkira nepropisno

Svlačionice i wc – za sudionike lige omogućno je korištenje svlačionica i tuševa na objektu Streljane, kao i WC, pa organizatori mole da se ne koriste WC-i na gradskim bazenima.

Pridržavanje prometnih propisa – Budući da se na start ide na drugu stranu ceste u točno određeno vrijeme, mole se trkači da ne prelaze cestu samoinicijativno već da to bude u grupi i obavezno preko zebre. Također, organizatori savjetuju da se nakon prvog kilometra utrke a prilikom dolaska na cestu na relaciji Šenkovec Ksajpa, obavezno trči lijevom stranom ceste.

– Želimo vam svima još jednu dobru trkačku sezonu i ne zaboravite: ” svaki prelazak ciljne crte predstavlja pobjedu “- poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije