NOGOMET

NK MEĐIMUREC Mišel Ganzer: ‘Pokušat ćemo do naslova prvaka’

NK Međimurec ove godine organizirat će i jubilarni 25. turnir u kategoriji U-14 koji je poznat diljem Europe i svijeta

Nogometaši Međimurca (Dunjkovec/Pretetinec) vrlo odgovorno treniraju i bit će spremni i motivirani za nastup u odlučujućem dijelu prvenstva Premier lige. U nastavak prvenstva kreću s drugog mjesta prvenstvene tablice, imaju šest bodova zaostatka za jesenjim prvacima Graničarom Kotoriba.

– Nije imperativ, ali ako se ukaže prilika pokušat ćemo do naslova prvaka, rekao nam je u kratkom razgovoru predsjednik kluba Mišel Ganzer. Premier liga pokazala se već na početku kao “pun pogodak”, zadovoljni smo plasmanom, igračkim kadrom i trenerom Juricom Vručinom koji svi u drugom dijelu prvenstva ostaju na okupu. Imamo dobre uvjete za rad, tu je i naša Škola nogometa gdje se odlično radi i dosta je mladih među prvotimcima. Imamo i određene realne ambicije u međimurskom Kupu, a kad sam spomenuo uvjete onda mislim na postavljanje rasvjete, uređenje još jednog terena za igru, navodnjavanje igrališta, dobru suradnju s gledateljima, sponzorima, Općinom Nedelišće, Međimurskim nogometnim savezom… Sve to nam daje realni optimizam u daljnjem radu i ostvarivanju realno zacrtanih planova – rekao je.

Ove godine slavite vrijedan i rijedak jubilej, 25. godišnjicu organizacije turnira mladih U-14 poznatog diljem Europe i svijeta, turnira u kalendaru UEFA-e i HNS-a?

– Posebno smo ponosni na taj turnir, kad se sjetimo kako je sve počelo. Vjerujem da će ove godine turnir biti najjači do sada po kvaliteti ekipa, ne sumnjam da će u ljetnom  terminu biti izvanredno posjećen. Trebat će nam još financija, u svemu nas prate Općina Nedelišće, Međimurski i Hrvatski nogometni savez, Ministarstvo sporta, tu su i sponzori tako da vjerujem da će 19. i 20. kolovoza biti kod nas praznik nogometa, završio je Ganzer.

On obavlja i dužnost dopredsjednika Međimurskog nogometnog saveza, član je IO-a Zajednice sportova Međimurja, a pred par dana na izbornoj Skupštini kluba po treći je puta izabran za predsjednika. Uz njega u IO-a su još izabrani: Tomislav CimermanTomica Ivanuša (dopredsjednici) i Dejan Leček (tajnik) te članovi: Dragan Podvezanec, Kristijan Horvat, Jurica Treska, Jerko Treska, Danko Čekunec, Matija Cimerman, Neven Hergotić, Matija Horvat i Nikola Goricaj. U Nadzorni odbor izabrani su: Zlatko Leček, Željko Cimerman i Ivan Ganzer,prijašnji dugogodišnji predsjednik kluba i inicijator turnira mladih koji ove godine slavi gore spomenuti evidentni jubilej.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije