Badminton: Lino Zadravec državni prvak!

Proteklog vikenda u Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske u badmintonu za mlađe kadete (U 13) i mlađe juniore (U 17) u organizaciji Badmintonskog kluba Medvedgrad. Turnir se igrao u dva dana, u subotu pojedinačne konkurencije, a u nedjelju parovi.

Na turniru je nastupio i Badmintonski klub Međimurje u sastavu Viktor Ružić, Ela Trstenjak, Lino Zadravec, Sebastian Krznarić, Ana Toplek, Luka Grubić i Laura Horvat pod vodstvom trenera Danijela Zadravca i Tomislava Grubića. Najuspješniji na državnom prvenstvu od naših igrača bio je Lino Zadravec sa osvojenim kompletom medalja (zlato, srebro i bronca).

 

Među mlađim kadetima (U13) Lino Zadravec u paru sa Petrom Rukavinom (Medvedgrad) postao je državni prvak u konkurenciji mješovitih parova pobijedivši u finalu zagrebačku kombinaciju Brcko – Trgovac (Medvedgrad) rezultatom (21:18, 22:20). Srebrnu medalju osvojio je u konkurenciji parova sa Dorianom Cvijanovićem (Velika Gorica) izgubivši u finalu od para Kraljić – Šutevski (Max).

Broncu je Lino osvojio u konkurenciji pojedinaca mlađih kadeta pobjedom protiv Martina Brcka (Medvedgrad). Od ostalih međimurskih igrača, u konkurenciji mlađih kadeta (U13) par Luka Grubić – Sebastian Krznarić osvojio je broncu pobjedom protiv para Kozlik – Zlošilo (Dubrovnik), a par Laura Horvat – Ana Toplek također brončanu medalju savladavši zagrebački par Cvitkušić – Rendulić.

U kategoriji mlađih juniora (U 17) brončanu medalju osvojili su Viktor Ružić u paru sa Patrikom Sadaićem (Medvedgrad) te Ela Trstenjak u paru sa Ivanom Kozak (Medvedgrad). Nakon vrlo uspješnog prošlog vikenda na seniorskom i veteranskom PH u Makarskoj i osvojenih pet medalja, BK Međimurje ovog je vikenda pridodao još sedam medalja u mlađim dobnim skupinama.

Narednog vikenda očekuje ih još i PH za poletarce (U 11) i kadete (U 15) na kojem također očekuju dobre rezultate.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije