ŠRK TSH Čakovec

SPORTSKI RIBOLOV Čakovčani šesnaesti na 41. Svjetskom klupskom prvenstvu

Ekipu su činili Alan Perko, Želimir Pavlic, Filip Halić, Sandi Matijašević i Željko Raženj, vodio ih je trener Miljenko Perko te tehničko osoblje Dragutin Žvorc i Zdravko Klopotan

Najbolje svjetske ekipe u lovu ribe udicom na plovak krajem srpnja okupile su se na 41. Svjetskom klupskom prvenstvu u Belgiji, točnije kod belgijskog grada Ronquieresa na kanalu Bruxelles-Charleroi u pokrajini Hainault. Po prvi puta nastupile su po dvije ekipe iz istih država (Nizozemska, Francuska Mađarska, Poljska, Engleska, Hrvatska, Belgija…) te tri ekipe iz Italije pa je po time ovo prvenstvo sigurno bilo jedno od najjačih u povijesti. Hrvatsku su na prvenstvu predstavljale ekipe ŠRK TSH Čakovec i Ilova iz Garešnice.

Prvog dana natjecanja Čakovčani su zauzeli 27. mjesto, dok su drugog dana bili odlični deveti što im je nakon zbrajanja negativnih bodova u konačnici između 33 ekipe donijelo 16. mjesto (ekipa Ilove bila je na kraju 31.). Prvo mjesto ide “na adresu” ekipe Maver Zammataro iz Nizozemske.  

Za ekipu ŠRK TSH Čakovec nastupili su: Alan Perko, Želimir Pavlic, Filip Halić, Sandi Matijašević i Željko Raženj, vodio ih je trener Miljenko Perko, uz tehničko osoblje: Dragutin Žvorc i Zdravko Klopotan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije