NOVOSTI IZ KLUBA

ŽRK ZRINSKI ČAKOVEC Predstavili nove igračice – Renne Posavac, Selenu Milošević i Luciju Cvitanović

Uz ranije predstavljenu Renne Posavac, u ŽRK stigle su i Selena Milošević te Lucija Cvitanović

Rukometašice čakovečkog Zrinskog od početka mjeseca vrlo intenzivno, svakodnevno treniraju.

Od pred par dana konačno u kompletnom sastavu. Priključile su im se nakon reprezentativnih obaveza Ena Balaško, Anja Balent, Sara Krizmanić i Sonja Makarova, a uz ranije “došlu” Renne Posavac iz zagrebačke Lokomotive, momčad su pojačale iskusna višestruka reprezentativka Selena Milošević koja dolazi iz koprivničke Podravke Vegeta i juniorska reprezentativka Lucija Cvitanović, dosadašnja igračica Sesveta.

Prije početka prvenstva 10. rujna i susreta u Čakovcu s novim prvoligašicama ŽARK Splitom Čakovčanke će odigrati i nekoliko kontrolnih susreta pa trener Goran Mrđen,koji se nakon polusezone vratio u Čakovec, s optimizmom najavljuje novu prvenstvenu sezonu.   

– Konačno smo kompletni, cijela ekipa je na okupu, zadovoljan sam, imamo još dosta vremena maksimalno se pripremiti, izuzimajući Lokomotivu i Podravku/Vegeta sa svima smo se u stanju “potući” i ravnopravno igrati, bilo kao domaćini ili gosti. Važno je sakupiti što više bodova, prvenstvo će biti vrlo interesantno.

Sportska direktorica Ljubica Vrbančić, posebno je istaknula zadovoljstvo što se trener Goran Mrđen vratio u klub, to mišljenje dijele i svi ljubitelji sporta, posebno i što je najvažnije sve igračice. Najavila je i daljnje poboljšanje organizacijske strukture kluba, veliku “borbu” za financijska sredstva, pozvala sve koju mogu i žele pomoći da dođu u klub i na kraju nam dala spisak igračica koje će u prvenstvu sportskim načinom pokušati do što boljeg plasmana.

Prvi je test 14. rujna s Splićankama, a to je i test za ekipu u sastavu: Marta Kozjak, Sonja Makarova i Bianca Strbad – vratarke, te igračice u polju: Selena Milošević, Melani Balić, Monika Praljačić, Lana Blagus, Karla Mihalković, Nina Siročić, Ema Balaško, Renne Posavec, Anja Balent, Sara Krizmanić, Dora Car, Lucija Cvitanović, Viktorija Rebernik, Katja Dania, Leona Janković i Lorena Lukman.

Klupski dres u međuvremenu su promijenile Resman, Vuljak i Martinović, kondicijski trener je Luka Dodlek, a Goran Mrđen je najavio i nekoliko utakmica “zatvorenog tipa” (Koka, Ptuj, Bjelovar…).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije