SJAJNI STRELIČARI

VELIKI FITA TURNIR U JALŽABETU Međimurski streličari osvojili šest medalja i postavili 12 državnih rekorda

Članovi kluba Katarina Zrinski Čakovec osvojili šest medalja i postavili 12 državnih rekorda

Streličarski klub Navaho iz Jalžabeta organizirao je turnir sa FITA disciplinom na kojem se pucaju četiri različite daljine. Za ovaj vrlo zahtijevan turnir potrebno je puno treninga jer ukupno treba otpucati od 180 do 200 strela, a turnir traje sedam sati. Vrućina je samo bila dodatni izazov za oko 50 streličara iz čitave hrvatske koji su odlučili pokazati koliko je tko utreniran.

Iz našeg kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je osam natjecatelja, a osvojili su šest medalja i pri tome postavili čak 12 državnih rekorda.

– U kategoriji kadetkinja s tradicionalnim lukom Nola Jambrošić pucala je izuzetno dobro i na sve četiri daljine postavila nove državne rekorde, a na kraju i ukupni državni rekord. Nola je osvojila zlatnu medalju.

Isto tako dobro i također s pet novih državnih rekorda otpucao je i Jan Miljan u kategoriji juniora, pri tom je osvojio zlatnu medalju. Velike čestitke našim mladim streličarima.

Jan Miljan i Nola Jambrošić

U stilu složeni luk među dječacima do 12 godina Dino Zgrebec osvojio je srebrnu medalju. U stilu tradicionalnog luka među seniorkama Dijana Topolnjak osvojila je srebrnu medalju, dok je među seniorima Luka Knezić zauzeo četvrto mjesto.

U stilu olimpijskog luka među seniorima Tihomir Miljan zauzeo je četvrto mjesto . U kategoriji veterana Krešimir Štrukelj osvojio je zlatnu medalju i pri tome uspio postaviti dva nova državna rekorda, Mihael Štebih uspješno je otpucao čitavi turnir i osvojio srebrnu medalju – kažu iz kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije