Osvojite još četiri ulaznice za borilački spektakl u Varaždinu

U subotu, 28. travnja u Areni Varaždin, novi borilački spektakl – 3. kolo internacionalne K-1 lige u sklopu kojeg će domaćin, Fight Club Kovačić ugostiti ekipu iz Republike Srpske.

Za domaćine će natupiti Jurica Škoranec do 67 kg, Davor Novak do 70 kg, Tomislav Liber do 75 kg, Marko Orehovački do 81 kg i Ivan Toma +91 kg. Borbe će se odvijati po K1 pravilima u tri runde.

U uvodnom dijelu borilačkog spektakla nastupit će Jasmin Škoranec, a protivnik će mu biti  Vilson Kuči iz Čakovca. U suradnji sa Savezom slobodne borbe bit će održana i dva meča po pravilima slobodne borbe (MMA).

U zadnjem će se meču večeri Mario Agatić boriti protiv Dejana Krneta iz Srbije. Borit će se po K1 pravilima u tri runde po tri minute. Grand fight zajednički organiziraju Max Boegl Tehnobeton i Fight Club “Kovačić” Varaždin.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

VARAŽDIN – Time out i trgovine Branka
ČAKOVEC – Caffe bar Arcus i Radio 1

Nagradna igra – Osvojite ulaznice!

Za borilački spektakl Grand fight u Areni Varaždin imamo još 4 ulaznice. Prva četiri čitatelja koja napišu komentar na ovaj događaj (ispod ovog članka) osvajaju po jednu ulaznicu.

Dobitnici ulaznice podižu na ulazu u dvoranu (na press desku uz predočenje osobnog dokumenta) sat vremena prije početka borbi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije