KOMENTAR KOLA

3. HNL SJEVER Rudaru važna pobjeda, visoki poraz Međimurja, Polet uvjerljiv protiv Podravine

Rudar je stigao do važne pobjede na gostovanju u Orahovici

Uoči puta u Križevce Čakovčani su bili vrlo optimistično raspoloženi i najavljivali su pobjedu. U Čakovec su se međutim vratili uvjerljivo poraženi i prvenstvo će završiti na 5. mjestu.

Moglo je, međutim, rezultatski biti daleko bolje da su napadači realizirali bar neku od izglednih prilika i da je obrana igrala s više koncentracije. Do kraja prvenstva ostaje još lokalni derbi, u subotu (17,30 sati) na stadionu Mladosti s najvjerojatnijim prvakom Poletom Sveti Martin na Muri.

RADNIK – MEĐIMURJE 4:0

KRIŽEVCI – Gradski stadion. Gledatelja: 200. Sudac:Marko Petrunić (Zagradci). Strijelci:1:0Mladen (58), 2:0 Nikolić (60), 3:0 Mačković (85), 4:0 Dlesk (88).

MEĐIMURJE: Kirić, Cerovčec, Hranilović, Marcijuš, Ratajec (68. Marić), Ivančić (63. Mendelski), Srtryzhak , Jakupak, Škvorc (78. Marton), Mihoković (63. Marđetko),Kuqi. Trener: Goran Vincetić.

Rudaru važna pobjeda na gostovanju

Važna i zaslužena pobjeda Rudara, igraju najbolje kada je to najbolje potrebno. Pobjeda je to koja ih je sasvim približila osigurati opstanak u Ligi, nadamo se da će to potvrditi igrom i pobjedom na subotnjoj utakmici s Varteksom kojoj su domaćini u 17,30 sati.

U Orahovici su odličnom igrom i taktikom tijekom cijelog susreta najavili svoje ambicije, uz stalnu inicijativu postigli su i tri pogotka i riješili sve dileme oko pobjednika. Domaći su pokušali parirati, na tome je ostalo pa su nakon utakmice sportski priznali poraz. Iz kluba pozivaju gledatelje da im sportskim navijanjem u subotu  pomognu do uspjeha i da to onda zajedno proslave.

PAPUK – RUDAR 0:3

ORAHOVICA – Igralište Papuka. Gledatelja: 120. Sudac:Filip Hirš (Varaždin). Strijelci: 0:1 Cimerman (44), 0:2 K. Nedeljko (58), 0:3 Liklin (87).

RUDAR:Kodba, Antolović, Zeljko (89. Zadravec), Šardi, Belaj (84. L. Novak),Mikulić, Cimerman (89. Škvorc), K. Nedeljko (84. Perčić), A. Novak (61. Liklin), Vinko, Vaš. Trener: Andrija Balajić.

Polet uvjerljiv na domaćem terenu

Polet je u Svetom Martinu na Muri ugostio Podravinu iz Ludbrega i uvjerljivo slavio. Bilo je 5:1 za domaće, a mrežu gostiju načeo je Leonard Mesarić u 20. minuti. Podravina stiže do izjednačenja u 25. minuti i s 1:1 odlazi se na odmor.

U drugom dijelu, Polet je riješio utakmicu u samo šest minuta. U 60. minuti ponovo je zabio Mesarić, a zatim Dejan Glavica u 64. i 66. minuti povisuje na 4:1. Za konačnih 5:1 strijelac je bio Igor Šegović pri kraju susreta.

POLET – PODRAVINA 5:1

SVETI MARTIN NA MURI – Igralište Poleta. Gledatelja: 250. Sudac: Dino Sabljić (Bjelovar). Strijelci: 1:0 Mesarić (20), 1:1 Santos (25), 2:1 Mesarić (60), 3:1 Glavica (64), 4:1 Glavica (66), 5:1 Šegović (87)

POLET: Jambres (86. Horvat), Stojko, Mesarić, Mezga, Glavica, Barat (80. Lesar), Horvat, Patafta (72. Antolek), Šarić (86. Škrobar), Krištofić (46. Šegović), Perčić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije