DONOSIMO REZULTATE

KOŠARKA Pretkadeti Međimurja izborili Final Four

U Ivanovcu je pak odigrana petnaesta All star utakmica Lige predkadetkinja

Kadeti Međimurja gostovali su u Puli kod Stoje, u 16. kolu Jedinstvene kadetske lige. Međimurje je loše počelo te je Stoja već u prvoj četvrtini stvorila veliku razliku. Nakon loše prve četvrtine, Međimurje je odigralo ravnopravnije sljedeće dvije četvrtine, a u posljednjoj su čak i nadjačali protivnika, međutim to nije bilo dovoljno da dostignu razliku pa su na kraju upisali još jedan poraz 93:73.

Svladavši Košarkašku akademiju Osijek, U15 sastav Međimurja, izborio je plasman među četiri najbolje hrvatske ekipe u svom uzrastu. Uvjerljivom pobjedom 71:49, ekipa je još jednom dokazala svoju kvalitetu, iako su igrali u nepotpunom sastavu. Utakmicu su prelomili u drugoj četvrtini, kada su domaćini napravili razliku do 13 poena, koju su održavali i povećavali do samog kraja.

U Ivanovcu je odigrana petnaesta All star utakmica Lige predkadetkinja Z15. Selekcija lige nadjačala je prvakinje iz Čakovca. U ovom natjecanju prvo mjesto osvojila je ekipa ŽKK-a Radost, drugo mjesto pripalo je Virovitici, a treće Radniku iz Križevaca. Najboljom igračicom Lige predkadetkinja i najboljom tricašicom proglašena je Asja Kasapović iz domaćih redova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije