Košarka: Međimurje potopilo Poličnik

U 5. kolu košarkaških kvalifikacija za A – 1 ligu Međimurje je pobijedilo Poličnik 84:64. Ovim susretom završen je prvi dio kvalifikacija u kojem Čakovčani u četiri susreta imaju po dvije pobjede i dva poraza te su još uvijek u igri za elitni rang hrvatske košarke.

Pred tristotinjak čakovečkih gledatelja Međimurje je od početka do kraja susreta diktiralo rezultat protiv ekipe koja dolazi iz okolice˛Zadra. Prva četvrtina završila je 22:14, na poluvrijeme se otišlo rezultatom 40:36.

U trećoj četvrtini prednost je narasla na 51:39 nakon pet minuta igre, da bi kraj četvrtine završio rezultatom 67:49. U posljednjoj četvrtini prednost se vrtjela oko dvadeset koševa razlike s koliko je na kraju i završio susret, 84:64.

Na klupi Čakovčana nakon smjene Srećka Šopara bio je Roko Sorić koji je čestitao svojim igračima na odličnoj igri rekavši da su pokazali sve ono što se očekuje od njih. Sorić se zahvalio i dosadašnjem trener Šoparu na svemu onome što je napravio za klub.

U nastavku kvalifikacija želja novog trenera jeste da se zabilježe sve četiri pobjede koje bi dovele Čakovčane do prve lige. Jesu li to realna očekivanja vidjet ćemo već ove subote od 19:00 sati kada u Čakovcu gostuje Dubrava koja je u prvom kolu pobijedila Međimurje 88:73.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije