KUGLAČKI REZULTATI

KUGLANJE Željezničar bez poena iz Osijeka, Prosvjetari majstori za neriješeno

Prosvjetar je u Koprivnici bio vrlo blizu osvajanja oba boda jer su osvojili čak 4 pojedinačna poena, ali im je "ponestalo" čunjeva da bi zadovoljstvo bilo potpuno

Na teško gostovanje kod ekipe Osijeka kuglači Željezničara otišli su, zbog razno raznih razloga, bez trećine prve postave pa je to gostovanje time postalo još teže. Odrazilo se to i na krajnji rezultat jer su domaćini pobijedili s maksimalnih 8:0.

Tako visoki poraz ne znači da željezničari nisu imali šanse za pojedine poene, ali ovoga puta čunjevi nisu htjeli na njihovu stranu pa su tako gubili poene i rezultatima 577:571 i 614:607. Trener je tako “pogodio” sastav da niti najbolji u Željezničaru nisu mogli do poena, a najbolji su bili upravo kuglači s ovim rezultatima. Najbolji je bio Luka Požega kojemu je odličnih 607 čunjeva bilo 8 manje od potrebnih za poen, a Zoranu Jagiću, s 571 čunjem nedostajalo je 7. Ostali kuglači Željezničara nisu bili na nivou prvoligaških rezultata, još eventualno Denis Košak s 566, pa ne čudi visoki poraz.

Nadamo se da će se do slijedeće subote momčad uspjeti ekipirati i u kompletnom sastavu dočekati ekipu Zadra jer bi to mogla biti utakmica u kojoj bi se, uz vrlo dobru igru cijele ekipe, moglo do bodova.

3. HRVATSKA  KUGLAČKA LIGA Prosvjetari majstori neriješenog

11. kolo 3. hrvatske kuglačke lige međimurskim je predstavnicima donijelo 3 boda, a osvojili su ih Zanatlija koji je kao domaćin bio 8:0 uvjerljiv protiv varaždinskog Obrtnika 2011 i Prosvjetar koji je trećim neriješenim rezultatom u 10 susreta osigurao bod na gostovanju kod koprivničkog Željezničara. Dubravčan je 1:7 poražen od varaždinskog Željezničara, a druga momčad čakovečkog je bila slobodna.

Zanatlija je lako i bez dramatike pobijedio Obrtnik 2011 čak i ne u najboljem sastavu. Od početka do kraja niti u jednom dvoboju nije bilo upitno hoće li poen pripasti kuglačima Zanatlije, a najbolji su bili Rajmond Pokrivač (541), Igor Maček (532) i Damir Grašić (530).

Prosvjetar je u Koprivnici bio vrlo blizu osvajanja oba boda jer su osvojili čak 4 pojedinačna poena, ali im je “ponestalo” čunjeva da bi zadovoljstvo bilo potpuno. Taj manjak 42 čunja nastao je jer su razlike u čunjevima kod kuglača koji su osvojili poene bile premale u odnosu na protivnika, a još više je to nedostajalo kod preostala dva kuglača. Već je nekako postalo pravilo da je najbolji u ekipi Zvonimir Plevnjak (553), a osim njega poene su osvojili Ilija Višić (539), Josip Šarić (529) i Emil Horvat (505). Poslije ovoga još jednog neriješenog rezultata kao zanimljivost treba istaknuti da su oni jedan od rijetkih klubova u Hrvatskoj koji je uspio čak 30% utakmica odigrati neriješeno.

Ovoga tjedna na staze se vraća druga ekipa Željezničara, a “gostuje” kod Prosvjetara i tu se očekuje zanimljiv susret. Zanatlija je slobodan, a Dubravčan je domaćin koprivničkom Željezničaru.

Prosvjetari majstori neriješenog

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije