Preminuo stolnotenisač Nenad Vurušić

NENAD VURUŠIĆ 1978. – 2012.

U srijedu, 21. ožujka u čakovečkoj bolnici je od posljedica nesretnoga slučaja, nakon višednevne borbe za život, umro Nenad Vurušić, stolnotenisač Putjana. Rođen je u Čakovcu 24. listopada 1978. godine i vrlo se rano uključio u trening u STK Istarskoj u Čakovcu.

Dio kadetskog i juniorskog staža odradio je u tadašnjem varaždinskom Mundusu Florijanu Bobiću, a kasnije je branio boje Mihovljana, Šenkovca i Damtexa iz Čakovca, da bi ga smrt zatekla u STK Putjanama iz Čakovca.

U svojoj četvrtstoljetnoj uspješnoj karijeri osvajao je niz visokih mjesta na raznim natjecanjima u mlađim i seniorskoj kategoriji, od županijskih do republičkih, a u bogatu povijest međimurskoga stolnog tenisa upisao se osvajanjem titule seniorskog prvaka Međimurja u sezoni 1997/1998.

U nazočnosti brojnih mještana, prijatelja i stolnotenisača iz čitave županije na posljednje počivalište ispraćen je na mjesnom groblju u Gornjem Mihaljevcu u petak, 23. ožujka.

U ime međimurskih stolnotenisača od njega se biranim riječima oprostio dopredsjednik STK Putjana i Međimurskoga stolnoteniskog saveza Rino Megla.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije