IZBORNA SKUPŠTINA ŽENSKOG RUKOMETNOG KLUBA ZRINSKI ČAKOVEC

ŽRK ZRINSKI Goran Okun novi predsjednik

Novi predsjednik u idućem mandatnom razdoblju je prof. Goran Okun, dopredsjednik Miljenko Topličanec, a članovi Velimir Vrtarić, Vladimir Balent i Ljubica Vrbančić kojoj je produžen mandat direktorice kluba

U foajeu dvorane Graditeljske škole Čakovec pred velikim brojem članova, kompletnog igračkog i stručnog kadra i gostiju održana je redovna izborna Skupština Ženskog rukometnog kluba Zrinski Čakovec. Koja je završena u rekordno kratkom roku, a svi su prijedlozi i zaključci jednoglasno usvojeni. Prvo je vođena rasprava i usvojeno je izvješće za natjecateljsku 2020/2021. sezonu s financijskim pokazateljima: 361.814,04 prihodi i 341.113,44 rashodi. Također i izvješće Nadzornog odbora, a iza toga nakon što je izmijenjen dio Statuta (smanjen broj članova Upravnog odbora s 7 na 5 članova) izabrano je novo klupsko vodstvo – Upravni odbor.

Novi predsjednik u idućem mandatnom razdoblju je prof. Goran Okun, dopredsjednik Miljenko Topličanec, a članovi Velimir Vrtarić, Vladimir Balent i Ljubica Vrbančić kojoj je produžen mandat direktorice kluba.

Novi predsjednik Goran Okun

Izabran je i Nadzorni odbor: Vesna Vugrinec – predsjednik, Josip Freiler i Tomislav Horvat – članovi. Na kraju je usvojen i financijski plan za razdoblje od 1. kolovoza 2021. do 30. lipnja 2022. godine s prihodima od 640.000,00 i rashodima od 680.000 kuna, također i realni plan i program rada za natjecateljsku 2021./2022. sezonu. Kao gosti Skupštini u prisustvovali predsjednik i dopredsjednik Međimurskog rukometnog sveza Rudolf Marciuš i Dražen Špoljarić, predsjednik Zajednice sportova grada Čakovca Bojan Ružić, te tajnik Zajednice sportova Međimurja i Grada Čakovca Tomica Jakopec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije