ODBOJKA

1. B HRVATSKA LIGA Pobjeda Kaštela u prvom kolu

Kaštelanke su ovom pobjedom i igrom pokazale kako se bori za boje svog kluba te koliko im je nedostajala ova atmosfera i natjecateljska energija

Nakon iznimno duge stanke i nedostatka natjecateljskog ritma, odbojkašice Kaštela napokon su se vratile onome što najviše vole, prvenstvenim utakmicama. Protivnik našim seniorkama u prvom kolu 1.B hrvatske lige bila je iznimno dobra ekipa OK Olimpik iz Zagreba. Obje ekipe bile su željne pobjede kako bi što bolje otvorile novu sezonu, no nitko nije popuštao. Utakmica je bila napeta od početka pa do samog kraja. Igralo se poen za poen, a naše su djevojke savršeno prikazale želju za igrom koja se nakupila tijekom ove stanke od skoro godinu dana.

Prvi set pripao je Kaštelankama uz rezultat 25:21. Drugi su set uzele Zagrepčanke rezultatom 17:25, dok treći set Kaštelanke vraćaju istom mjerom te ostavljaju protivnice na 17 poena i odlaze u iznimno napet četvrti set s vodstvom 2:1. U četvrtom setu Kaštelanke stvaraju odličnu prednost vrhunskom igrom, no pri kraju seta gošće su pokazale da neće tako lako ustupiti sva 3 boda i taj set pripada na stranu Olimpika. Peti, uvijek napet i kratak set, krenuo je odlično za Kaštelanke što se vidjelo u vodstvu 7:3. Ali protivnice se i dalje nisu dale pa su ekipe mijenjale strane pri rezultatu 8:7. Nije bilo lako ni gledati, a kamoli igrati, ali naše djevojke u petoj su brzini stigle do pobjede s rezultatom 16:14.

Kaštelanke su ovom pobjedom i igrom pokazale kako se bori za boje svog kluba te koliko im je nedostajala ova atmosfera i natjecateljska energija. – Ako se po jutru dan poznaje, onda se nadamo da se po prvoj utakmici, sezona poznaje te da nas tijekom cijele sezone očekuje ovakva odlična borba i igra naših igračica! Svaka čast treneru i djevojkama te se u mislima već pripremamo za sljedeći vikend u kojem gostujemo kod ekipe OK Sisak. 

Ovaj vikend zatvaramo utakmicom u kojoj nas još očekuje utakmica naših mlađih djevojaka koje gostuju u susjednoj nam županiji, Varaždinskoj kod ekipe OK Kitro Varaždin. Želimo im svu sreću i da pokažu borbenost i želju za igrom koja je u njima! Ajmo Kaštel! – poruka je iz kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije