KK Kotoriba: Mlađi kadeti treći na kraju sezone

KK Kotoriba: Mlađi kadeti treći na kraju sezone

U sezoni 2011/12 mlađi kadeti Košarkaškog kluba Kotoriba (godište 1998 i mlađi) postigli su jako dobar rezultat osvojivši treće mjesto u konkurenciji 14 ekipa iz Varaždinske i Međimurske županije.

U prvenstvu su ostvarili 11 pobjeda i 2 poraza, igralo se jednokružno, a kasnije se razigravalo po skupinama. U skupini za prvaka igrali su ekipe Kotoribe, Lepoglave, Vindije iz Varaždina i Međimurja iz Čakovca. Jednom pobjedom i s dva poraza zauzeli su konačno treće mjesto.

Kroz sezonu igralo je 14 igrača: kapetan Petar Fuš, Adrian Zvošec, Marko Pintarić, Emil Janković, Borna Valpatić, Neven, Mišel i Vilim Andrlon, Luka Vlašić, Marko Pongrac, Aksel Latin, David Ujlaki, Sandi Juren i Ivan Fuš. S njima su radili treneri Goran Munka i Rudolf Balog.

Statistički podaci govore kako su Kotoripčani ukupno u sezoni postigli 1003 koša, primili 589, što iznosi plus od 414 koša. Po utakmici su prosječno ubacili 77,2 koša. Braća Andrlon i Luka Vlašić odigrali su svih 13 utakmica u regularnom dijelu i još tri u razigravanju.

Najbolji strijelci su: Petar Fuš 349 koša što je 29,1 po utakmici, Adrian Zvošec 202 koša (18,4 po utakmici), Borna Valpatić 112 koša (11,2 po utakmici), Neven Andrlon 93 (7,2) i Mišel Andrlon 85 koša (6.6).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije