NOGOMET

NOGOMETNI VIKEND Međimurje dočekuje Radnik Križevce, Rudar gostuje u Ludbregu

Pogledajte parove i delegirane suce

3. HNL Sjever ovog vikenda na rasporedu su utakmice 6. kola. Međimurje nakon utakmice Kupa HNS-a u kojoj su pružili dobar otpor prvoligašu iz Šibenika ove subote na stadionu SRC Mladost dočekuju vrlo dobru ekipu Radnika iz Križevaca. Polet nakon prvog poraza i prvih primljenih golova, u Svetom Martinu na Muri će se pokušati iskupiti u susretu protiv Podravca iz Virja. Rudar još uvijek ne zna za pobjedu, a u ovom kolu idu na neugodno gostovanje u Ludbreg kod Podravine. Utakmice se igraju s početkom u 15,30. 

Subota: Međimurje – Radnik-Križevci, Polet – Podravac (Virje), Podravina – Rudar (Mursko Središće)

4. NL ČK-VŽ na rasporedu su utakmice 5. kola. U subotu su na rasporedu dvije utakmice, Draškovec ima teško gostovanje u Ivancu kod Ivančice, a Mladost Komet u Prelogu dočekuje ekipu Plitvice iz Gojanca. U nedjeljnim susretima Mladost iz Svete Marije će pokušati na svom terenu Za Jadanom pokušati upisati prvu publiku pred svojim vjernim navijačima, a u goste im dolazi novak u ligi, Budućnost iz Vidovca. Naprijed iz Cirkovljana gostuje kod vrlo dobrog Nedeljanca. Dinamo iz Domašinca ide na neugodno gostovanje u Jalžabet. U ‘derbiju’ ekipa koje su dosad upisale sve poraze, Galeb, koji je dosad zabio samo jedan gol, dočekuje ekipu Dubravke-Zagorac koja je dosad primila 51 gol, a nijedan nije postigla. Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

Subota: Ivančica – Draškovec-Geothermae, Mladost Komet – Plitvica, Galeb – Dubravka-Zagorac, Mladost – Budućnost, Nedeljanec – Naprijed, Jalžabet – Dinamo (Domašinec)

1. ŽNL na rasporedu su utakmice 7. kola. 

Subota: Dinamo (P) – Omladinac (NSR), Polet (P) – Sloga (Š), Nedelišće – Croatia. Nedjelja: Dubravčan – Centrometal, Jedinstvo (GM) – Međimurec u Macincu, Bratstvo (J) – Podturen, Venera PMP – Sloga (Č), Trnava – Graničar (K), BSK – Bratstvo (SV). Utakmice se igraju s početkom u 16 sati. 

2. ŽNL-A igraju se susreti 6. kola. Subota: Hodošan – Borac PMP. Nedjelja: Omladinac (DS) – Jadran, ČSK – Drava (DM), Kraljevčan 38 – Vidovčan, Spartak – Otok, Borac (DH) – Mladost (I), Mladost (D) – Drava (K), Radnički – Budućnost (P). Utakmice se igraju s početkom u 16,00 sati. 
2. ŽNL-B na rasporedu su utakmice 6. kola. Subota: Pušćine – Hajduk (B), Plavi – Pobjeda, Hajduk (Š) – Mali Mihaljevec. Nedjelja: Budućnost (M) – Vučetinec, Sokol – Omladinac (M), Strahoninec – Zasadbreg 77, Sloboda (M) – Trnovec, Mura – Sloboda (S). Utakmice se igraju s početkom u 16,00 sati. 
3. ŽNL igraju se utakmice 6. kola. Subota: Napredak – Međimurje-Čakovec, Graničar (N) – Parag. Nedjelja: Jedinstvo (NSnD) – Bratstvo (P), Dubrava – Donji Koncovčak. Torpedo je slobodan. Utakmice se igraju s početkom u 16,00.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije