NOGOMET

SUBOTA Poraz Poleta u Bjelovaru, Bratstvo u Savskoj Vesi iznenadilo Nedelišće

Pogledajte rezultate subotnjih utakmica

3. HNL Sjever ovog vikenda na rasporedu su utakmice 5. kola. Polet je gostovao kod Bjelovara. Polet je upisao prvi ovosezonski poraz, domaćin je slavio s 3:2.

Međimurje je gostovalo u Virju kod Podravca te je opravdalo ulogu favorita, slavili su 1:2.

Rudar je na Šoderki dočekao Varteks iz Varaždina. Domaćin i dalje ne zna za pobjedu, Varteks je slavio s 0:1.

Subota:

Rudar – Varteks 0:1

Bjelovar – Polet 3:2

Podravac – Međimurje 1:2

4. NL ČK-VŽ na rasporedu su utakmice 4. kola. Draškovec je na svom terenu dočekao Jalžabet te su upisali novu pobjedu, slavili su minimalno, 1:0, za treću pobjedu u četiri utakmice.

Subota:

Draškovec-Geothermae – Jalžabet 1:0

Nedjelja: Dinamo (Domašinec) – Nedeljanec, Naprijed – Mladost (Sveta Marija), Budućnost – Galeb, Bednja – Mladost Komet (Prelog)

1. ŽNL na rasporedu su utakmice 6. kola. Omladinac je dočekao ekipu BSK-a koja još uvijek ne zna za poraz, a slavili su i u ovom kolu, bili su bolji s 0:3, a u strijelce su se upisali Hojski, Šarić i Malnar. Bratsvo iz Savske Vesi je dočekalo također još uvijek neporaženo Nedelišće. Međutim, domaćin je priredio veliko iznenađenje te su nošeni Žibekima slavili protiv favoriziranog gosta, te mu tako nanijeli prvi poraz, završilo je 2:1. Graničar iz Kotoribe također još nema poraz, a u goste im je došla Venera. Domaćini su iopravdali ulogu favorita, upisali su prvu ovosezonsku domaću pobjedu, slavili su s 5:0, a u strijelce su se upisali Ujlaki s 2, a po jedan su postigli Čmrlec, Brčić i Mikulan. Sloga je u Čakovcu dočekala Polet iz Pribislavca, a gosti su slavili s 0:3, a trostruki strijelac je bio Deglin. Podturen je u sjajnoj formi te na Trnocu dočekao vrlo dobru ekipu Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca, ali Podturen je nastavio sjajan niz i slavio je s 3:1. U dvoboju dojučerašnjih četvrtoligaša, Centrometal koji je u vrlo dobroj formi je dočekao Dinamo iz Palovca koji rezultatima nije opravdao očekivanja navijača, ali i samih igrača, zasigurno mogu i žele igrati puno bolje. Domaćini su nastavili sa sjajnim igrama te su slavili s 4:2.

Subota:

Omladinac (NSR) – BSK 0:3

Bratstvo (SV) – Nedelišće 2:1

Graničar (K) – Venera PMP 5:0

Sloga (Č) – Polet (P) 0:3

Podturen – Jedinstvo (GM) 3:1

Centrometal – Dinamo (P) 4:2

Nedjelja: Croatia – Trnava, Sloga (Š) – Bratstvo (J), Međimurec – Dubravčan. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

Graničar peticom ispratio Veneru

2. ŽNL-A igraju se susreti 5. kola. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati. 

Subota:

Drava (K) – Hodošan 1:5

Nedjelja: Radnički – Omladinac (DS), Budućnost (P) – Mladost (D), Borac PMP – Borac (DH), Mladost (I) – Spartak, Otok – Kraljevčan 38, Vidovčan – ČSK, Drava (DM) – Jadran. 

2. ŽNL-B na rasporedu su utakmice 5. kola. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati. 

Subota:

Sloboda (S) – Hajduk (Š) 3:0

Mali Mihaljevec – Sloboda (M) 3:4

Hajduk (B) – Sokol 2:5

Nedjelja: Mura – Budućnost (M), Trnovec – Strahoninec, Zasadbreg 77 – Plavi (Pek.), Pobjeda – Pušćine, Omladinac (M) – Vučetinec. 

3. ŽNL igraju se utakmice 5. kola. Utakmice se igraju s početkom u 16,30.

Subota:

Donji Koncovčak – Jedinstvo (NSnD) 3:2

Bratstvo (P) – Napredak 3:1

Međimurje-Čakovec – Torpedo

Nedjelja: Parag – Dubrava u Sivici. Graničar (N) je slobodan. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije