Izbor međimurskog najkošarkaša sezone za 2011/2012. godinu

Izbor međimurskog najkošarkaša sezone za 2011/2012. godinu

Bliži se kraj košarkaške sezone, a samim time i izbor za najkošarkaša u sezoni 2011/2012 u organizaciji portala eMedjimurje.hr.

Biti će ovo drugi po redu izbor, a pokrenuo ga je naš portal prošle godine.

Novost u ovoj sezoni biti će i izbor za najboljeg Međimurskog košarkaškog suca, a njih će birati igrači i treneri iz 11 košarkaških klubova naše županije.

Podsjetimo se, pobjedinici iz prošle sezone bili su Mario Novak-Medo iz KK “MEĐIMURJE” Čakovec u kategoriji najkošarkaš sezone i Andrija Hrkač iz KK “KRIŽEVCI” u kategoriji za najveću nadu.

Ove će godine klubovi iz A-2 lige davati po 4 seniorska igrača, dok će klubovi C-1 lige dati po jednog igrača za izbor najboljeg košarkaša sezone, dok će svaki od 11 klubova dati i po jednog mladog igrača rođenog 1994. godine ili mlađeg za izbor najveće nade u sezoni 2011/2012.

Popis svih naših sudaca koji će biti u izboru dati će nam predsjednik sudaca košarkaškog saveza Međimurske županije, Danijel Perčić.

Treneri će glasove davati petorici igrača, bodovati će se na sljedeći način: prvoizabrani dobiva 6 bodova, drugi – 4, treći – 3, četvrti – 2 i petoplasirani – 1 bod, a treneri neće smjeti glasovati za igrače iz svojih klubova. Suci će se bodovati isto kao i igrači.

Izbor kreće sljedećeg tjedna, a prvi će glasati trener Međimurja, novog prvaka A-2 lige sjever i kvalifikanta za A-1 ligu, Srećko Šopar.

FOTO GALERIJA:
Dodjela priznanja najkošarkašima za 2010/2011. godinu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije