PRVENSTVO HRVATSKE ZA DJECU 2021.

SK KATARINA ZRINSKI Naši streličari bili domaćini i osvojili sedam medalja

Na Stadionu NK Sloga Čakovec streličari "Katarina Zrinski" bili su odlični domaćini za najmlađe streličare iz 15 klubova čitave Hrvatske

Protekle nedjelje u Čakovcu je održano Prvenstvo Hrvatske za djecu do 14 godina u disciplini Vanjsko metno kolo WA 720. Na Stadionu NK Sloga Čakovec streličari “Katarina Zrinski” bili su odlični domaćini za najmlađe streličare iz 15 klubova čitave Hrvatske.

Naši mladi streličari iz Katarine Zrinski Čakovec nastupili su sa šest natjecatelja i osvojili ukupno 7 medalja, šest pojedinačnih i jednu ekipnu.

U kategoriji dječaka do 12 godina sa golim lukom zlatnu medalju i naslov državnog prvaka osvojio je Dino Zgrebec. Među djevojčicama do 12 godina sa instiktivnim lukom zlatnu medalju i naslov državne prvakinje osvojila je Nola Grošević dok je njena kolegica Ajla Muhadžić osvojila srebrnu medalju.

U kategoriji dječaka do 14 godina sa instiktivnim lukom zlatnu medalju i naslov državnog prvaka osvojio je Andrija Đurčević, dok je srebrnu medalju osvojio Teo Štrukelj, a brončanu medalju osvaja Matija Talaš.

U ekipnom djelu naši dječaci do 14 godina sa instiktivnom lukom u sastavu: Đurčević, Štrukelj i Talaš osvojili su zlatnu medalju i naslov državnih prvaka Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije