Dušan Mikolaj: Varaždinci nam ne nude ni kune

NK Varaždin duguje NK Čakovec za razvoj igrača Filipa i Dine Škvorca te Dominika Glavine 29 700 eura. Predsjednik Varaždina Boris Solomun bio je jučer na pregovorima s NK Čakovcem, no nikakav dogovor nije postignut, piše susjedni portal eVarazdin.hr.

– Nisam postigao nikakav dogovor s gospodinom Mikolajem, a zapelo je na tome da je njihov račun blokiran pa bi oni sad da bi se to uplaćivalo na račun škole nogometa. Jednostavno razgovori s Mikolajem ne vode ničemu – istaknuo je predsjednik varaždinskog prvoligaša.

Ne postignu li se dogovori s vjerovnicima, ponovit će se isti scenarij kao i prošlog petaka samo s novim predsjednikom na čelu kluba.

Dođe li do toga, Varaždinci neće moći igrati utakmicu s Istrom i automatski će biti izbačeni u najniži rang županijskog natjecanja.

Predsjednik NK Čakovca Dušan Mikolaj: Ne nude nam ni kune

Predsjednik NK Čakovca Dušan Mikolaj obrazložio nam je zašto nisu pristali na dogovor s varaždinskim prvoligašem.

– Mi ne možemo pristati na dogovor jer iz NK Varaždina ne nude ni kune. Što se pak tiče uplate preko škole nogometa, riječ je o igračima iz škole nogometa, a mi još 2001. imamo ugovor sa školom nogometa pa ne vidimo tu ništa spornog – rekao je predsjednik Čakovca Dušan Mikolaj.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije