Rukomet: Gimnazija Čakovec poražena od Sinja

Hrvatski školski športski savez organizirao je natjecanje KUP-ISF-a. Organizacije ovakvog kup natjecanja pokazala se kao idealno rješenje da se u pravoj rukometnoj borbi vršnjaka dobiju hrvatski predstavnici na predstojećem Svjetskom školskom rukometnom prvenstvu koje će se od 14. do 22. travnja 2012. održati u Gradu Varaždinu i Varaždinskoj županiji.

Završnica kupa ISF-a zadnja je faza kvalifikacijskog natjecanja koje je održana u prekrasnoj atmosferi i s ispunjenim tribinama Sportske dvorane Graberje u Varaždinu.

Svakako valja napomenuti da je kroz sve razine natjecanja Kupa ISF-a prošlo 73 ekipe (47 ekipa mladića i 26 ekipa djevojaka) odnosno ukupno preko 1000 sudionika u dobi od 15 do 17 godina.

Na poluzavršnim natjecanjima skupina Sjever, Jug, Zapad i Istok nastupilo je sveukupno 28 ekipa od toga 17 u kategoriji mladića odnosno 11 u kategoriji djevojaka. Tako je kroz poluzavršna natjecanja prošao 361 učenik i 28 voditelja.

Nakon sita i rešeta kvalifikacijskog natjecanja na županijskoj i međužupanijskoj razini na površinu su isplivale 4 najbolje ekipe u svakoj konkurenciji.

U polufinalnom susretu djevojaka Gimnazija Čakovec i Srednja strukovna škola Ban Josip Jelačić odigrali su 13:13 u regularnom dijelu. Na kraju je slavila ekipa iz Sinja 17:16. (www.skolski-sport.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije