RUKOMET

RK SOKOL VRATIŠINEC Izdali monografiju povodom 60 godišnjice djelovanja

Monografija sadrži niz korisnih i povijesnih podataka o razvoju kluba i rukometa u ovom malom međimurskom mjestu, poznatom upravo po rukometu

Rukometni klub Sokol Vratišinec kao jedan od najstarijih u Međimurju ove godine slavi vrijedan jubilej, 60 godina djelovanja. Tim povodom u Društvenom domu Vratišinec pred velikim brojem ljubitelja sporta i rukometa promovirana je monografija Kluba, autora prerano preminulog velikog prijatelja rukometa i isto takvog rukometaša Antuna Bukovca. Promociju je uz Bukovčevog prijatelja, također rukometaša Rudolfa Kvakana izvršila njegova unuka Lea Šarić.

Monografija sadrži niz korisnih i povijesnih podataka o razvoju kluba i rukometa u ovom malom međimurskom mjestu, poznatom upravo po rukometu. Svi prisutni kao i autor monografije na promociji su izrazili veliku želju svih ovih godina da Vratišinec konačno dobije toliku potrebitu sportsku dvoranu uz Osnovnu školu koju s nestrpljenjem čekaju, a od odgovornih stalno dobijaju odgovore da će se ta želja konačno realizirati. – Da im vjerujemo?? – pitanje je svih okupljenih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije