STOLNI TENIS

EUROPSKO PRVENSTVO Mladen Vidović i Bojana Kolarić sude na ekipnom i pojedinačnom prvenstvu u Varaždinu

Mladen Vidović iz Mihovljana tako ima čast biti zamjenik vrhovnoga suda, a Bojana Kolarić iz Čakovca je jedna od sudaca za stolovima

Od 18. srpnja do 2. kolovoza u varaždinskoj Areni se u ekipnoj i pojedinačnoj kategoriji odigrava ekipno i pojedinačno Europsko omladinsko prvenstvo Europe u stolnom tenisu, zbog COVIDA-19 s jednom godinom zakašnjenja i pod posebnim epidemiološkim mjerama. Kategorije igrača i igračica do 19 godina već igraju, a završit će 24. srpnja, dok će se one do 15 godina natjecati od 27. srpnja do 2. kolovoza.

U sastavima hrvatskih reprezentacija iz Međimurske županije na žalost nema niti jednoga igrača ni igračice, ali smo zato zastupljeni s dvoje međunarodnih sudaca. Mladen Vidović iz Mihovljana tako ima čast biti zamjenik vrhovnoga suda, a Bojana Kolarić iz Čakovca je jedna od sudaca za stolovima.

Inače su članovi Stolnoteniskoga kluba Mihovljan, oboje još uvijek aktivni u njihovim sastavima, koji se natječu u Međimurskim ligama, a Bojana po potrebi uskače u žensku seniorsku ekipu u 1. Hrvatskoj ligi istok.

Bojana Kolarić i Mladen Vidović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije