Prijateljske utakmice: Pobjeda Draškovca nad varaždinskom Slobodom

Diljem Međimurja odigrale su se pripremne nogometne utakmice. Tako je u Draškovcu NK Draškovec ugostio Slobodu iz Varaždina i pobijedio 2:1. Dinamo iz Domašinca na domaćem je terenu svladao žilave goste iz NK Trnave Goričan. Sloga iz Čakovca poražena je od Omladinca iz Novog Sela Rok sa 2:3.

Dinamo Domašinec – Trnava Goričan 2:1

Sloga Čakovec – Omladinac Novo Selo Rok 2:3

 

Igralište NK Draškovec, Gledatelja: 100

NK DRAŠKOVEC – NK SLOBODA-MARLEX 3:2

Strijelci: 1:0 Kavran 18 min, 2:0 Kavran 25 min, 3:0 Debelec 71 min, 1:3 Šarčević 78 min, 2:3 Budoš 82 min

NK DRAŠKOVEC: Taradi, Židov,Mlinarić, Baranašić, Cmrk, Kovač, Turk, Šavora, Kavran, Repalust D., Repalust L. (još su igrali: Varošanec,Baksa, Jambrović,Pišpek i Debelec)

NK SLOBODA-MARLEX: Mihalić, Knok, Sambolec K., Novaković, Pomper, Nježić, Hižak, Roginić, Budoš, Čolja, Šarčević (još je igrao: Hršak)

Momčadi NK Draškovec i NK Slobode – Marlex iz Varaždina odigrale su u međimurskom Draškovcu vrlo interesantnu i nadasve borbenu prijateljsku utakmicu. Utakmica je odigrana pred stotinjak gledatelja, što je za prijateljsku utakmicu županijskih ligaša zasigurno rijetkost. I pri tome nisu zažalili.

U prvom poluvremenu igrači Draškovca svojom su borbenošću i velikim htijenjem neutralizirali anemičnu igru Varaždinaca. U igri Draškovčana posebice je briljirao strijelac dvaju pogodaka brzonogi Kavran.

U drugom poluvremenu gledatelji su imali priliku gledati potpuno drugačiju sliku omjera snaga na terenu. Probuđena Sloboda u potpunosti je preuzela inicijativu na terenu. U 68 minuti igre kapetan Slobode Knok ne uspijeva realizirati jedanaesterac, što domaćin ubrzo kažnjava pogodkom Debeleca, povisujući svoje vodstvo na 3:1.

Pred sam kraj utakmice mladi napadač Slobode-Marlex Šarčević prekrasnim udarcem uspijeva smanjiti vodstvo domaćina na 3:2.

Ljubitelje nogometa sigurno će obradovati vijest da momčad Draškovca trenira poznati međimurski nogometni internacionalac, bivši igrač NK Varteksa i španjolskog premier ligaša Real Racinga iz Santadera – Stjepan Hohnjec. (PR Slobode)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije