Nogomet: Međimurje u posljednjoj sekundi iščupalo bod

Pogledajte golove u video prilozima. U 16. kolu 2. HNL Međimurje je s liderom Dugopoljem odigralo 1:1 zabivši izjednačujući gol doslovno u posljednjoj sekundi sudačke nadoknade.

U prvom dijelu Čakovčani su odigrali vrlo solidno. Lopta na zemlji, igralo se od noge do noge, malo krivih dodavanja. No sve to nije rezultiralo nekom opasnom prigodom pred vratarom Dugopolja Smodlakom.

U prvih deset minuta drugog dijela Dugopolje je imalo više prigoda nego cijelo prvo poluvrijeme. Gol za 0:1 pada u 50. minuti. Marko Jordan prima loptu na sredini, lomi svog čuvara Borzića i s ruba šesnaesterca šalje loptu u gol uz pomoć stative. Bešenić je bio nemoćan.

Do kraja prvog dijela jalova i sterilna čakovečka igra. U posljednjoj minuti sudačke nadoknade gol za 1:1. Korner za Međimurje, svi igrači uključujući vratara Bešenića krenuli su u napad. Nakon ubačaja lopta je vraćena u sredinu gdje ju je primio Dario Tomić i efektnim udarcem poslao u mrežu za konačnih 1:1.

Dario Tomić, strijelac Međimurja za 1:1: “Zadovoljni smo. Znali smo da igramo protiv lidera. Ovo je uspjeh za nas. Prvo poluvrijeme smo dobro odigrali, no u drugom padamo jer nemamo dovoljan izbor igrača.

Nadamo se ostanku u ligi negdje oko osmog mjesta. Ima dosta poluzdravih igrača koji će se zaliječiti u iduća da tjedna da pobijedimo kod kuće Dragovoljca.”

Damir Biškup, trener Međimurja: “Mislim da smo kontrolirali igru. Gol nas je šokirao, Dugopolje se drugo poluvrijeme fantastično branilo. Lopta nije išla dosta brzo kod moje ekipe, no upornost i Božja pomoć su nas doveli do boda. Znali smo da dolazi jesenski prvak koja je najbolja ekipa u 2. HNL.

Svojim igračima nemam što zamjeriti. Na ovom nivou igre u sljedećim utakmicama možemo do još boljeg rezultata. Dolaze protivnici u nastavku koji su direktni protivnici za ostanak u ligi i vjerujem da ćemo ostati u ligi. U ova dva tjedna radit ćemo na uigravanju ekipe.”

Ante Miše, trener Dugopolja:”Mi jesmo prvi, Međimurje posljednje, no ti nije realan odnos snaga. Nezadovoljan sam na kraju, primili smo gol u zadnjoj minuti sudačke nadoknade. Imamo za čime žaliti. Za prvu utakmicu u drugom dijelu sezone mogu reći da sam zadovoljan. Rezultat je realan.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije