Prelog: Novac od turnira obitelji Kalšan, u petak izbor naj sportaša

Zajednica sportskih udruga Grada Preloga i ove je godine uspješno organizirala Kup Grada Preloga u malom nogometu, malonogometni turnir koji okuplja nogometne klubove s područja Grada Preloga. Sportsku pobjedu odnijela je ekipa Mladosti iz Preloga no posljednjeg dana pobjednici su bili svi.

Plaćanjem simbolične ulaznice od deset kuna svi posjetitelji, igrači, suci i organizatori uključili su se u humanitarnu akciju. Skupljeno 2.290,00 kuna, a članovi Izvršnog odbora Zajednice sportskih udruga Grada Preloga svojim su prilozima iznos zaokružili na tri tisuće kuna.

Izaslanstvo Zajednice, na čelu sa predsjednikom Matom Kljaićem, taj je iznos prošlog tjedna poklonilo obitelji Kalšan iz Preloga, koja živi u izuzetno teškim uvjetima. Bolest, neimaština i nedostatak posla pogodili su ovu obitelj u čiju je kuću nedavno stigla, uz šestogodišnju djevojčicu i četverogodišnjeg sina, i treća malena beba.

I prošlih su godina članovi Zajednice pomagali najpotrebnijima, a predsjednik Mato Kljaić istakao je da će se ova dobra navika sigurno nastaviti i u budućnosti.

Izbor najsportaša Preloga

U petak navečer, u prostoru Doma Kulture u Prelogu dodijelit će se nagrade najboljim sportašima Grada Preloga za 2011. godinu. Dodjelu i ove godine organizira Zajednica sportskih udruga Grada Preloga, a uz najbolje sportaše nagradit će se i zaslužni sportski djelatnici s područja Grada Preloga za prošlu 2011. godinu.

Preločka sportska obitelj broji tridesetak udruga koje postižu bolje i lošije rezultate natječući se u državnim i županijskim ligama. Ono na što su posebno ponosni u Prelogu je veliki broj djece, od najranijeg uzrasta, koja su uključena u sportske škole i klubove s područja Grada Preloga.

Dodjela nagrada održat će se u petak u 19 sati, a program će dodatno obogatiti Priločke mažoretkinje, mali plesači iz Preloga i međimurska zvijezda Supertalenta Rebecca Posavec. ulaz je slobodan, dođite i pozdravite najbolje preločke sportaše za 2011. godinu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije