Djeca za djecu od srca: Uručena donacija i podijeljene nagrade

Dana 21. veljače 2012. u prostorijama Drušva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida svečano je, uz prisustvo djece iz Društva i djece iz Nogometne škole Međimurje-Čakovec, uručen ček s doniranim iznosom.

Kako smo već ranije izvjestili u subotu i nedjelju (11. i 12. veljače) 2012. godine) u Čakovcu u dvorani II. O.Š. u nastavku Humanitarnog projekta «Djeca za djecu od srca» održan je 4. Legea Cup turnir u malom nogometu.

Tom prilikom je od prodaje ulaznica prikupljeno 2.930,00 kn za Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida. Prihod od ulaznica uručen je Društvu, a kako su ulaznice ujedno bile i nagradni kuponi, prilikom uručenja ovog čeka, te medalja za uspomenu djeci Društva, iskoristili smo ovu prigodu za izvlačenje nagrada.

1. nagradu printer Canon Pixma MP 490 – dar B.T.C. Nedelišće dobila je Zrinka Katalinić iz Sesveta, a 2. nagradu dres sponzora turnira LEGEA-e dobila je Alenka Dumbović, Tužno. 3. i 4.  nagradu cvjetni aranžman – poklon cvjećare “Iris”, Miklavec-Palovec dobili su Dragutin Dumbović, odnosno Niko Domjanić. 5. nagradu kompletan tretman kose – dar Studio kose “Boris”, dobio je Ivan Novak.

Dobitnici ovih nagrada, kao i  ostali nagrađeni, o nagradama obaviješteni su prema podacima koje su ostavili na nagradnim kuponima kod kupnje ulaznica.

“Čestitamo svim nagrađenima i još jednom veliko hvala svima onima koji su pomogli na bilo koji način realizaciju ovog Humanitarnog projekta «Djeca za djecu od srca».”, poručili su organizatori.

Zrinka Katalinić – dobitnica 1. nagrade uručene u Zagrebu u prostorijama B.T.C. s djelatnikom Marinom

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije