Započela suradnja nogometnih škola Međimurje i Graz

Započela suradnja nogometnih škola Međimurje i Graz

Nakon uspješnog posjeta čelništva Nogometne škole Međimurje Nogometnoj akademiji SK Puntigamer Graz, minule nedjelje započeo je i sportski dio suradnje.

U Graz su krenuli nogometaši rođeni 2000. i 1999. pod vodstvom trenera Maria Šarića i voditelja škole Hrvoja Goričanca. U Čakovec su se svi vratili oduševljeni dočekom domaćina, koji u svojem kampu uz četiri terena ( od kojih je jedan sa umjetnom travom) ima svu potrebnu infrastrukturu uključujući i restoran. Domaćini su najavili skori dolazak i revanš u Čakovcu.


Utakmica 2000. godište

SK Sturm Graz – NŠ Međimurje-Čakovec  4:5 (3:2)

Igrali su: Paman, Kolenić, Sabol, Blagus, Ladić, Kuqi, Dodlek, Bistrović, Pintarić, Perčić-Kraljić

Strijelci: Bistrović 3X, Kuqi, Pintarić

Obostrano lijepa igra sa puno kombinatorike u kojoj je gostujuća momčad ipak bila bolja, stvorila više šansi i na kraju zasluženo pobijedila.


Utakmica 1999. godište

SK Sturm Graz – NŠ Međimurje-Čakovec  5:2 (2:1)

Nastupili su: Kaselj (Grubić), Glavina, Filipović (Radiković), Antonović, Pajić, Zanjko, Pintarić, Marčec (Moharić), Vuk, Rebrek, Horvat

Tvrda utakmica u kojoj je domaćin ipak bio malo bolji te pobijedio. Kod gostujuće ekipe osjetio s umor od turnira kojeg su igrali dan prije, pa nije bilo svježine da bi mogli bolje parirati odličnom domaćinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije