Odbojkaši Centrometala sjajno krenuli u 2012. godini

Odbojkaši Centrometala sjajno su krenuli u 2012. godini. U sedam prvoligaških utakmica pobjedili su u njih pet, te se probili na peto mjesto prvenstvene ljestvice. Posebice vrijedi istaknuti pobjedu u Rijeci protiv četvrtoplasirane ekipe u ligi, a zatim i pobjedu nad trećeplasiranim Sišćanima u Nedelišću.

Momčad koja je u polusezoni bitno ojačana u velikoj je formi i s pravom se od nje i nadalje očekuju dobri rezultati.

Do kraja regularnog dijela lige preostaje im još osam utakmica. Igraju kod kuće sa Rovinjom, Splitom i Rijekom, dok gostuju u Daruvaru, Karlovcu, Šibeniku, Opatiji i u zadnjem kolu u Varaždinu.

Cilj je osvajanje šestog mjesta koje vodi u doigravanje za prvaka. Trenutna tablica izgleda ovako:

3. Sisak 18 42
4. Rijeka 17 34
5. Centrometal 18 30
6. Opatija 17 28
7. Vukovar 17 26
8. Daruvar 16 17

Jasno je da će između Rijeke, Centrometala, Opatije i Vukovara jedna ekipa ispasti iz doigravanja. U najgoroj je poziciji trenutno Vukovar koji ima najmanje bodova i još svega dvije domaće utakmice uz sedam gostovanja.

Do toga je došlo jer su dvije gostujuće utakmice odgodili, te u jednoj u prvom dijelu zamijenili domaćinstvo. Opatija ima pet domaćih susreta uz četiri gostovanja. Ipak, oni su pali u drugom dijelu sezone i pokvarili svoju dobru poziciju iz jeseni.

Rijeka također još nije sigurna, a neugodno su iznenadili porazom u zadnjem kolu u Varaždinu sa 3:0.

U svakom slučaju čeka nas zanimljiv kraj sezone. Ovog vikenda Centrometal gostuje u Daruvaru, dok u utorak sa početkom u 18:45 sati igraju u Nedelišću protiv drugoplasiranog Rovinja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije