NOGOMETNA SUBOTA

NOGOMET Sve utakmice se igraju u subotu, u nedjelju Euro

Pogledajte tko su delegirani suci

3. HNL Sjever u petom kolu Lige za prvaka Polet će u Svetom Martinu na Muri dočekati Tehničar iz Cvetkovca. Suci utakmice su Horvat Jasmin, Premužaj Bruno, Hudika Tomislav, Hirš Filip, a delegat utakmice je Brnić Željko. Utakmica se igra u subotu u 18 sati. Rudar u Ligi za ostanak gostuje kod Podravca u Virju, a utakmica se igra u subotu u 18 sati. Suci utakmice su Kristić Nikola, Gašparić Marko, Ferić Maja, Vargović Nenad, a delegat utakmice je Remar Robert.

4. ligi Čakovec-Varaždin ovog vikenda igraju se susreti 24. kola. Sve utakmice su na rasporedu u subotu u 17,30. Zelengaj – Sloga, Nedelišće – Bednja, Centrometal – Mladost, Dubravka-Zagorac – Međimurec, Dinamo (Palovec) – Dinamo (Domašinec) Jalžabet – Omladinac, Nedeljanec – Mladost Komet. 

U zaostaloj utakmici 23. kola nogometaši Dinama iz Domašinca dvama pogocima Stjepana Krznara ‘Čepe’ ostvarili su pobjedu nad Omladincem u Novom Selu Rok 0:2. Ta je utakmica bila odgođena zbog smrtnog slučaja na tribini.

>> TABLICE I REZULTATI Liga za prvaka i liga za ostanak 1. međimurske lige

1. ŽNL na rasporedu je šesto kolo Lige za prvaka i Lige za ostanak. U Ligi za prvaka vodeći Graničar gostuje kod Dubravčana u Donjoj Dubravi. Za prvo mjesto se gleda međusobni omjer, te prema tome Kotoripčanima su potrebna samo 3 boda iz dvije utakmice za osvajanje naslova prvaka jer su u prvom susretu s Podturnom slavili 3:0, a u uzvratu u Podturnu je utakmica završena 0:0. Bratstvo u Jurovcu dočekuje Podturen koji će dati sve od sebe za pobjedu i nastavak nade za prvo mjesto te će čekati oba kiksa Graničara u preostale dvije utakmice kako bi ih preskočili na tablici i osvojili naslov. U Pribislavcu se igra susjedni derbi između Poleta i BSK-a iz Belice za treće mjesto na tablici. U petak, Galeb dočekuje Trnavu iz Goričana. U Ligi za ostanak nas čekaju zanimljive utakmice, svako kolo donosi preokret na posljednjem mjestu, sve je manje utakmica, a još nitko nije siguran u ostanak, jedino Venera ‘lakše diše’ od ostatka konkurencije.

Liga za prvaka: Petak: Galeb – Trnava. Subota: Bratstvo (J) – Podturen, Dubravčan – Graničar (K), Polet (P) – BSK. Utakmice se igraju s početkom u 18 sati. 

Liga za ostanak: Subota: Spartak – Kraljevčan 38, Venera PMP – Hodošan, Trnovec – Draškovec-Geothermae, Jedinstvo (GM) – Naprijed u Dunjkovec-Pretetincu. Sloga (Š) je slobodna. Utakmice se igraju s početkom u 18 sati.

2. ŽNL-A igraju: Subota: Međimurje-Čakovec – Borac (DH), ČSK – Omladinac (DS), Bratstvo (P) – Borac PMP, Radnički – Croatia, Mladost (D) – Vidovčan, Mladost (I) – Budućnost (P), Jadran – Drava (DM), Otok – Drava (K). Utakmice se igraju s početkom u 18 sati.
2. ŽNL-B igraju: Subota: Sloboda (S) – Hajduk (B), Plavi (Pek.) – Hajduk (Š), Donji Koncovčak – Sloboda (M), Budućnost (M) – Vučetinec, Mura – Omladinac (M), Zasadbreg 77 – Strahoninec, Mali Mihaljevec – Bratstvo (SV), Sokol – Pobjeda. Utakmice se igraju s početkom u 18 sati.
3. ŽNL igraju: Subota: Napredak – Jedinstvo (NSnD, Parag – Pušćine, Graničar (N) – Dubrava. Utakmice se igraju s početkom u 18 sati. Nedjelja: Torpedo – Dinamo (Ž) u 10 sati.
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije