Uspostavljena suradnja između NŠ Međimurje Čakovec i Sturma iz Graza

Prošlog je tjedna delegacija Nogometne škole Međimurje Čakovec na čelu sa predsjednikom Deanom Panićem, dopredsjednikom Miljenkom Ovčarom i voditeljem škole Hrvojem Goričancom bila gost Nogometne akademije SK Puntigamer Sturm iz Graza.

Zahvaljujući raznim gostovanjima naših ekipa na turnirima u Austriji, gdje su predstavnici Sturmove akademije zapazili naše igrače i g. Dariu Biharu, koji živi i radi u Grazu ( također je i licencirani sudac mlađih kategorija u Austriji), došlo je do kontakata između Nogometne škole i Nogometne akademije .

Koliko su u Nogometnoj akademiji ozbiljno shvatili mogućnost suradnje, govori i činjenica da su sastanku prisustvovali Gilbert Prilasnik, voditelj Akademije, Dietmar Pegam, trener druge ekipe seniora Sturm-a koji je veza između Akademije i seniorske ekipe i Christian Lang, skaut mlađih generacija i jedan od trenera.

Predstavnici obiju strana dogovorili su sportsku suradnju i prve utakmice koje će se odigrati u Grazu 19.02.. kada se sastaju mladi igrači rođeni 1999. i 2000. godine. Sredinom trećeg mjeseca u Graz odlaze kadetska i juniorska ekipa.

Do kraja ožujka očekuje se i definiranje poslovne suradnje između Nogometne škole i Nogometne akademije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije