Rukomet: Međimurje u potrazi za prvom pobjedom

U 17. kolu rukometne Premijer lige Međimurje danas dočekuje ekipu Bjelovara. Čakovčani su posljednji na tablici s jednim bodom, dok su Bjelovarčani 9. s 13. bodova.

U 4. je kolu Bjelovar prvog dana listopada slavio kod kuće 36:21. U tom je susretu domaći vratar Dubravko Grgić imao čak 61% obrana. Bjelovar u osam gostujućih susreta Premijer lige ima šest poraza i dvije pobjede (Karlovac 20:21 i Varteks 28:36). Susret nije igran tijekom vikenda jer je Bjelovar u osmini finala europskog Challenge Cupa gostovao kod rumunjskog kluba  Suceave gdje je poražen 27:16.

Susret u Rumunjskoj nije pobudio baš neki interes pa se u dvorani skupilo svega stotinjak gledatelja koji su vidjeli uvjerljivo slavlje svoje ekipe. U tom su susretu strijelci za ekipu Bjelovara bili Merhar i Šarić 4, Đuričin 3,  Đurković 2, Kontrec , Herman i Tandara 1. Od sedam sedmeraca Bjelovarčani su ih uspjeli promašiti četiri.

U sastavu Bjelovara je i Dario Herman koji je niz godina proveo u čakovečkom sastavu. Ostaje za vidjeti koliko će on i njegova ekipa biti umorni od rumunjskog susreta. Uzvrat sa Suceavom je ove subote pa će možda trener Dalibor Sokač čuvati neke od svojih igrača za taj susret.

S druge strane trener Međimurja Dario Varga ima težak zadatak i lavovski posao pred sobom uvjeriti našu (pre)mladu ekipu da mogu dobiti nekoga u elitnom rangu hrvatskog rukometa. Hoće li to biti već večeras Bjelovar ostaje za vidjeti od 19:00 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije