NOGOMET

NOGOMETNA SRIJEDA Ove srijede na rasporedu utakmice u tri lige

Na rasporedu zaostali derbi u 3.HNL, utakmice 4. lige i 2. ŽNL-B

Ove su srijede na rasporedu utakmice u tri ranga. U Murskom Središću se igra zaostali susret 20. kola 3.HNL Sjever, međimurski derbi između Rudara i Poleta iz Svetog Martina na Muri. Utakmica se igra na Šuderki od 18 sati. Suci utakmice su Hirš, Mađerić, Brunec, Dergez.

U 4. ligi na rasporedu je redovno 19. kolo. Utakmice se igraju od 17:30. U međimurskom derbiju sastaju se Dinamo Domašinec i Nedelišće. Vrlo važnu utakmicu za ostanak igraju u Macincu Centrometal i Sloga iz Čakovca. Momčad Omladinca nakon dvotjedne izolacije čeka zahuktalu Mladost iz Svete Marije. U Palovcu Dinamo dočekuje vodeću Bednju. Naš najbolji četvrtoligaš Međimurec gostuje kod fenjeraša Plitvice. Ekipa Nedelišća gostuje u Ivancu i nada se novoj pobjedi.

Dinamo (D) – Mladost Komet, Centrometal – Sloga (Č), Dinamo (P) – Bednja, Omladinac (NSR) – Mladost (SM), Plitvica – Međimurec, Ivančica – Nedelišće, Dubravka-Zagorac-Nedeljanec, Jalžabet-Zelengaj.

Igra se i 17. kolo u 2. ŽNL-B. Utakmice se igraju od 17:30. Parovi su: Vučetinec-Sloboda (S), Hajduk (B)-Bratstvo (SV), Budućnost-M. Mihaljevec, Sloboda(M)-Omladinac, Plavi-Pobjeda, Donji Koncovčak-Sokol, Mura-Zasadbreg 77

Utakmica između Hajduka Štrukovec i Strahoninca se ne igra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije