Polojska ultra 2021

SVAKA ČAST Međimurka Višnja Čonkaš istrčala utrku od sto kilometara za manje od 10 sati!

Višnja Čonkaš iz Čakovca bila je uspješna na Prvenstvu Hrvatske na sto kilometara!

– U subotu, 6. ožujka u Slavonskom Brodu je u odličnoj organizaciji Ultramaraton kluba Mazator održano pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske na 100 km. Zbog opće poznate situacije s obzirom na COVID 19, 4. Polojska ultra nije održana u formatu kao i inače – 25 km, 50 km, štafete i utrka na 100 km, već je održano samo Prvenstvo Hrvatske na 100 km.

Šteta zbog velikih želja natjecatelja koji su namjeravali nastupiti, a nisu bili u mogućnosti te pogotovo velikog truda organizatora predvođenih neumornim Tomislavom Marinovićem, koji svake godine ovu utrku organiziraju sve bolje i bolje.

U cijeloj toj priči dobro je da se ipak uspjelo održati barem PH na 100km sa željom da se iduće godine ipak vratimo u normalu i da mogu trčati svi svoju željenu dionicu. Što se tiče samog PH, pomalo očekivan rasplet u samom vrhu gdje je Dejan Radanac (AK Sljeme) opet ponovio prošlogodišnji uspjeh i opet suvereno pobijedio u vremenu novog državnog rekorda sa velikih i respektabilnih 6:54:44. Bravo i čestitka Dejanu na novoj pobjedi i rekordu!

Na 2. mjesto plasirao se Marko Bićanić (UMK Mazator) s također odličnim vremenom 6:57:06 dok se 3. mjestom ovaj puta morao zadovoljiti sve bolji i bolji Pavle Kruljac (Sport Box/SRK Alba) u vremenu 7:23:46. U ženskoj konkurenciji možda malo iznenađenje i pobjeda odlične Ingrid Nikolesić (AK Sljeme) u fantastičnom vremenu 7:56:39 ispred klupske kolegice i prošlogodišnje pobjednice Veronike Jurišić – 8:11:31. Na 3. mjesto plasirala se također članica AK Sljeme – Maja Bonačić u vremenu 8:33:47.

U cijeloj toj priči našla se i – Višnja Čonkaš koja je kontrolirano trčala cijelu utrku i uspješno ju privela kraju. Vratio se sav trud naše neumorne Višnje koja je cijelu zimu uredno i lijepo trenirala te si je za nagradu istrčala i željeni rezultat ispod 10 sati. Uz manje probleme na samom kraju Višnja je ipak uspješno privela stotku kraju sa 9:58:06. Bravo i velika čestitka za našu vrijednu i neumornu Višnju, objavio je AK Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije