Kotoriba: Malonogometni Klub 75 održao godišnju skupštinu

Broj članova kotoripskog malonogometnog kluba “Kluba 75” iz godine u godinu u stalnom je porastu i trenutno okuplja njih devedeset. Rekao je to predsjednik  Siniša Seličanec na godišnjoj skupštini kluba na kojoj je pobrojao sve aktivnosti u prošloj godini.

Spomenuo je sudjelovanje u svim općinskim manifestacijama, organizaciju dvodnevnog turnira povodom Dana državnosti i Turnira med vulicama uz Dane Kotoribe te brojne radne akcije. Natjecateljska ekipa prošlu je sezonu završila na šestom mjestu, dok nakon jesenskog djela zauzima treće mjesto sa 18 bodova uz 6 pobjeda i 3 poraza.

U svojoj sredini imaju najboljeg strijelca lige Filipa Pišpeka koji je u prvom dijelu sezone postigao 21 gol. U klubu naglašavaju da imaju kvalitetnu ekipu i s pravom mogu računati na borbu za prvaka lige.

Seličanec je pozvao članove da utorkom od 21 do 22 sata i četvrtkom od 20 do 21 sati mogu doći igrati nogomet u sportsku dvoranu. To mogu učiniti i svake nedjelje od 10 sati na igralištu kod starog vrtića bez obzira na vremenske prilike što je svojevrsna dugogodišnja tradicija okupljanja.

Načelnik Kotoribe Ljubomir Grgec čestitao je članovima na rezultatima, istaknuo dobru suradnju te najavio kako više neće morati pisati zamolbe za svoje aktivnosti jer su ušli u program općinskih javnih potreba u sportu za ovu godinu sa iznosom od 6 tisuća kuna.

Prošle godine prihodi kluba iznosili su 36.100 kuna, dok su rashodi bili 35.510 kuna. Čelništvo kluba na kraju je zavalilo sponzorima i pojedincima koji na bilo koji način pomažu njihov rad.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije