Čakovečka sportska nedjelja

Današnju čakovečku sportsku nedjelju objedinjuju košarka, mali nogomet i kuglanje. U dvorani 1. osnovne škole u Čakovcu u tijeku je sama završnica međunarodnog košarkaškog turnira NOVA 2012. u organizaciji Košarkaškog kluba Međimurje.

Finale predkadeta igra se od podneva kada će se sastati Dubrava i Zagreb. U 13:30 sati dvorana će biti popunjena jed kadetsko finale će igrati domaćin Međimurje i ABC Zadar. Od jutarnjih sati u dvorani Ekonomske i trgovačke škole igra se memorijalna malonogometna veteranska liga Josip Francki Joja.

Na kuglani u Čakovcu drugi je dan XXI. pojedinačnog državnog prvenstva za kadetkinje i kadete u kuglanju koje će završiti podjelom medalja oko 17:30 sati. Točka na i bit će završnica 29. zimskog malonogometnog prvenstva Međimurja.

Prva utakmica u dvorani Graditeljske škole počinje u 15:30 sati, a seniorsko finale koje će biti posljednja utakmica počinje u 18:40 sati. Jučer se u dvorani okupilo više od petsto gledatelja pa je za očekivati da će danas dvorana biti popunjena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije