DONJA DUBRAVA

TENIS KLUB DUBRAVČAN Veterani po peti put prvaci

TK Dubravčan je opet osvojio Tenisko prvenstvo za veterane Međimurske županije. To im je već peti naslov u posljednjih šest godina.

Kapetan Stanislav Žinić okupio jaku ekipu pa se i očekivala titula i bili su prvi favoriti prvenstva. Na putu do naslova su pobijedili TK Pribislavec u Pribislavcu 5:1, zatim TK Prelog 3 4:2 na njihovoj Krbulji. U četvrtfinalu, koje se igralo u Čakovcu,  bili su  bolji od TK Sveta Marija 6:1. U polufinalu, koje je ustvari bilo finale prije finala, pobijedili su doma TK  Punčec Lap 5:2.

Finale lige odigralo se u nedjelju 18. listopada u Donjoj Dubravi, a protivnik im  je bio TK Jug iz Čakovca kojeg su  pobijedili 4:1 te tako po peti put podigli pobjednički pehar.  Uručili su im ga Josip Zvonimir Vertuš, predsjednik, te Bojan Ružić, tajnik Teniskog saveza u Međimurskoj županiji.

Osvajači naslova su: Stanislav Žinić, kapetan, Kristijan Krušelj, Miroslav Pogorelec, Anđelko Lisjak, Boris Kuharić, Boris Pongrac, Miljenko Novak, Davor Vurušić i Zoran Čubra. ‘Zahvaljujemo ovogodišnjem sponzoru ekipe Laganini baru iz Čakovca i njegovom vlasniku Vedranu Žbulju. Također hvala svim navijačima koji nas uvijek bodre na našoj Krbulji jer uz njih je uvijek lakše igrati’, poruka je iz kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije