Pogledajte skupine 29. Zimskog malonogometnog prvenstva Međimurja

Pogledajte skupine  29. Zimskog malonogometnog prvenstva Međimurja

U ponedjeljak, 26. prosinca starta 29. izdanje Zimske malonogometne lige. U seniorskoj skupini imamo 11 skupina po 4 ekipe koje razigravaju u četiri dvorane u Međimurju – u Čakovcu, Murskom Središču, Prelogu i Kotoribi.

Kod seniora u 1/8 finala ulaze sve prvo plasirane momčadi kao i 5 drugoplasiranih momčadi koje će se dobiti ždrijebom. Izvlačenje parova 1/8 finala obavit će se 3.1.2012. (ponedjeljak) s početkom u 21 sat u športskoj dvorani u Čakovcu.

Za pregled po skupinama seniora kliknite ovdje.

U veteranskoj skupini 12 ekipa igra u Čakovcu, Prelogu i Murskom Središću. U polufinale ulaze tri prvoplasirane momčadi i jedna drugoplasirana momčad koja se izvlači ždrijebom. Izvlačenje parova polufinala obavit će se 6.1.2012. (petak) u 20 sati u športskoj dvorani u Čakovcu.

Za pregled po skupinama veterana pogledajte klikom ovdje.

Pioniri razigravju u Čakovcu, Prelogu, Murskom Središću i Kotoribi i to po četiri ekipe u osam skupina. U osminu finala ulaze prvo i drugo plasirane momčadi iz svake skupine. Izvlačenje parova osmine finala obavit će se 3.1.2012. (utorak) u 21,00 u športskoj dvorani u Čakovcu.

Za pregled po skupinama pironira pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije