Bogat sportski vikend: Za svakoga ponešto

Bogat sportski vikend: Za svakoga ponešto

Košarka: Međimurje u kup susretu traži prolaz protiv Alkara; Rukomet: Međimurski kup u Prelogu; Odbojka: Centrometal u subotu domaćin Opatiji i u nedjelju gost Rovinju; Kuglanje: Čakovec domaćin Slavoniji, Željezničar gost Koprivnici; Plivanje: 13. Božićni miting ČPK-a, Gimnastika: Gimnastička zvjezdica, Borilački spektakl u Areni Varaždin: Biggers Better.

Košarka: Međimurje u kup susretu traži prolaz protiv Alkara

Košarkaški klub Međimurje Čakovec igra utakmicu osmine finala kupa Krešimira Ćosića u subotu u 20:30 sati u dvorani II. osnovne škole u Čakovcu.

Protivnik im je prvoligaš Alkar iz Sinja. U 10. kolu A-2 lige sjever Čakovec u subotu u 18:30 sati u dvorani II. osnovne škole u Čakovcu dočekuje Ivančicu, dok Rudar u 19:00 sati gostuje u Virju kod Podravca.

Rukomet: Međimurski kup u Prelogu

U polufinalu međimurskog kupa rukometašice Preloga u subotu u 18:00 sati ugošćuju Čakovec. Nakon njih u finalu rukometaši Preloga će biti domaćini Međimurju od 20:00 sati.

Odbojka: Centrometal u subotu domaćin Opatiji i u nedjelju gost Rovinju

Odbojkaše Centrometala ovog vikenda očekuje dvostruki program. U subotu u 17:00 sati u Atonu dočekuju Opatiju, a u zaostalom susretu u nedjelju u 18:00 sati gostuju kod Rovinja.

U 11. kolu 2. lige odbojkašice Kaštela u nedjelju u 15:00 sati gostuju kod Vrbova, a odbojkaši Nedelišća u subotu u 13:00 sati odlaze u goste Croatiji. Totovec je slobodan.

Kuglanje: Čakovec domaćin Slavoniji, Željezničar gost Koprivnici

U 11. kolu u subotu Čakovec dočekuje Slavoniju od 16:00 sati, dok Željezničar gostuje kod Koprivnice. Nakon ovog kola slijedi pauza, a 12. kolo na rasporedu će biti sredinom siječnja.

Plivanje: 13. Božićni miting ČPK-a

U subotu na Gradskim bazenima u Čakovcu održat će se tradicionalni “13. Božićni miting” u organizaciji Čakovečkog plivačkog kluba. Na natjecanju će sudjelovati 362 plivača iz 16 kubova iz Mađarske (Szigetvari), Hrvatske (Dubrava, ZPK, Sisak, Novi Zagreb, Međimurje, Natator, Varaždin, Barok, Delnice, Varaždinske Toplice, Nevera Split, ČPK) i Slovenije (Celulozar Krško, Posejdon Celje i Ljubljana). Natjecanje započinje u 9:00 sati.

Gimnastika: Gimnastička zvjezdica

U gimnastičkoj dvorani Atona u Nedelišću, gimnastički klub Marijan Zadravec Macan organizira ove nedjelje prvu “Gimnastičku zvjezdicu”.

Radi se o natjecanju u sportskoj gimnastici na kojem će se provjeravati motoričke sposobnosti i znanja za djecu s područja cijele Međimurske županije. Natjecanje za djecu školske dobi počinje u 8:00 sati, a za djecu predškolske dobi  počinje u 11:00 sati. Očekuje se oko 300 djece.

Borilački spektakl u Varaždinu: Biggers Better

Za najveći borilački spektakl, finalni, deveti turnir Biggers Better, koji će sutra (petak) biti održan u Areni Varaždin – sve je spremno.

Osam boraca koji su nastup na finalnom turniru izborili tijekom godine na kvalifikacijskim turnirima održanima diljem svijeta, u Varaždinu će se boriti za titulu superpobjednika, odnosno zlatnu krunu kralja Biggers Better-a i nagradu od 25 tisuća dolara.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije