Međimurska malonogometna liga: MNK Mip Weyland jesenski prvak

Međimurska malonogometna liga: MNK Mip Weyland jesenski prvak

U utorak je između MNK Domino bar – Grandy i MNK Promess odigrana posljedna zaostala utakmica jesenskog dijela Međimurske malonogometne lige pod okriljem Međimurskog nogometnog saveza.

MNK Domino Bar-Grandy slavio je rezultatom 5 – 2 te je time učvrstio drugu poziciju na tablici sa istim brojem bodova kao i vodeći, ali sa slabijom gol-razlikom i porazom u međusobnom dvoboju. No, ekipa predvođena Hruškom, Fažonom i Oršićem gotovo sigurno će se do posljednjeg kola boriti za naslov prvaka.

Naslov jesenskog prvaka MMNL pripada ekipi MNK MIP Weyland. Završili su jesensku polusezonu sa osam pobjeda i jednim porazom koji im je nanio MNK DG Commerce iz Preloga, prošlogodišnji viceprvak koji je ove sezone unatoč toj pobjedi potpuno podbacio te se nalazi tek na šestom mjestu.

Ekipa predvođena trećeligaškim igračima Golubićem, Habušom i Radikovićem može i mora bolje. Ugodno iznenađenje jesenskog dijela prvenstva zasigurno je MNK Klub 75 iz Kotoribe predvođen trenutno najboljim strijelcem lige Pišpekom.  Kad se tu pridodaju Paveli i mladi varteksovac Ujlaki, iznenađenje i nije tako veliko. Kotoripčani su sve do tri kola prije kraja bili vodeći na tablici, ali su tada pokleknuli u izravnim dvobojima sa najboljima, MNK Domino-Bar Grandy i MNK MIP Weyland, te na kraju zauzeli vrlo dobro treće mjesto.

Isto bi se moglo napisati i za malonogometnu ekipu iz Podturna MNK Fenix.  Ekipa predvođena mladim nadama Bobičancem, Baratom i Kolarom tzv. male utakmice dobiva lakoćom, no isto tako lakoćom gubi velike, a rezultat toga je dobro četvrto mjesto na tablici.

Peto mjesto zauzima uvijek solidan MNK Goričan predvođen starim majstorom Štefuljom i njihovim najboljim strijelcem Jakšićem. MNK Promess predvođen braćom Škvorc te Dodlekom po prikazanoj igri zaslužuje višu poziciju na ljestvici, no rezultati su mjerilo pa se moraju zadovoljiti sedmim mjestom.

MNK Vularija se unatoč osmom mjestu može pohvaliti sa nekoliko odličnih predstava ove sezone, te je njihov napredak u obziru na prošlu sezonu velik. Ekipu predvode Kosi te njihov najbolji strijelac Plaftak.

Na pretposljednjem mjestu lige nalazi se MNK Donji Kraljevec. Ekipa bi se mogla zvati i bratski klub, pošto u njemu igraju braća Šegović, braća Baksa i braća Cvek. No da bratska sloga ne donosi rezultate nije rijetki primjer. Posljednjoplasirana ekipa jesenskog dijela prvenstva je MNK Hemuševec. Predvođeni njihovim najboljim strijelcima Jambrovićem i Blagusom zasigurno će pokušati sve u nastavku prvenstva da skinu nepopularni naziv fenjeraša lige sa svoje ekipe.

 MNK Mip Weyland – jesenski prvak Međimurske malonogometne lige 2011/12

Prošlogodišnji prvak MNK MIP Weyland ove godine igra odlično, trener-igrač Tot i najbolji strijelac Šardi predvode ekipu koja je i ove sezone glavni favorit za naslov. Naslov jesenskog prvaka MMNL osvojili su: Ivan Đurkin, Boris Vurušić, Zoran Šardi, Robert Kralj, Stanislav Tot, Alen Stojko, Nino Šprajc, Mihael Mađarić, Luka Jurović, Marko Sobočan i Nenad Radiković. Voditelj: Stanislav Tot.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije