Nedjeljni sportski rezultati: Odbojka i košarka

Nedjeljni sportski rezultati: Odbojka i košarka

U prvoj odbojkaškoj ligi Centrometal je gostovao kod Splita i poražen je 3:2. Po setovima je bilo 16:25, 21:25, 25:19, 25:18 i 15:12.

U košarkaškoj A-2 ligi Rudar je kod kuće bio bolji od Bjelovara 94:78.

Više o odbojkaškoj utakmici Centrometala protiv Splita

Odbojkaši Centrometala prekinuli su niz od pet uzastopnih pobjeda. Poraženi su u Splitu od istoimenog domaćina rezultatom 3:2. A sam tijek susreta sugerirao je drugačiji ishod. Naši igrači odigrali su možda i najbolja dva seta u ligi ove sezone, te glatko poveli sa 2:0.

Dobrim servisima Miroslava Vabeca i odličnom igrom svih igrača u napadu Centrometal je u prvom setu poveo 8:3. Kasnije je razlika stalno povećavana, te je prvi set pripao našim igračima sa 25:16. U drugom setu ista slika. Na prvom odmoru 8:2 za Centrometal, na drugom 16:9. Nakon toga domaćin se približio na par poena, ali set opet lagano ide na stranu gostiju sa 25:21.

Međutim, tada slijedi obrat u utakmici. Od početka trećeg seta vodi Split. Centrometalu je stao i servis i napad, a domaćin se razigrao. Cijeli set je Split vodio po par poena prednosti, te je sa 25:19 i osvojio set. Ključan je bio četvrti set. Momčadi su se stalno izmjenjivale u vodstvu.

Na drugom odmoru je črečanski klub imao prednost 16:15. Tada gosti rade nekoliko uzastopnih grešaka, te Split odlazi na tri razlike. Tu Centrometal prestaje sa igrom, prijem više ne postoji i rezultat je sa 25:18 poravnat na 2:2.

Psihološku prednost domaćin je iskoristio i poveo u petom setu 5:2. Na odmoru je 8:6, Split stalno vodi 2-3 razlike, te tako i završava sa 15:12. Sa osvojenim bodom Centrometal je zadržao šesto mjesto na ljestvici. Štoviše u prilici su da u zadnjem vikendu prije pauze u direktnom dvoboju sa Opatijom dođu do petog mjesta na ljestvici što bi bio sjajan rezultat.

Utakmica se igra u dvorani Osnovne škole u Nedelišću u subotu, 17. prosinca sa početkom u 17:00 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije